« Rukomet
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
možete krenuti po rekvizite

Počela prodaja ulaznica za EP u rukometu

Danas je u službeno počela prodaja ulaznica za Europsko rukometno prvenstvo koje će se od 19. do 31. siječnja iduće godine održati u Austriji

(Andrija Lučić/Cropix)
Više o

rukomet

,

Europsko prvenstvo u rukometu

,

Hrvatski rukometni savez

,

Hrvatska rukometna reprezentacija

,

hrvatska ženska rukometna reprezentacija

Partner Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) u poslu prodaje ulaznica za EP u rukometu ponovno je tvrtka "Dekod" koja je odradila prodaju ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj.

"Osigurali smo po 686 ulaznica za sve susrete prvog kruga 19., 21. i 23. siječnja u Grazu, po 335 za drugi krug, i 504 za polufinale i finale, sve utakmice u Beču. Ulaznice su u tri cjenovna razreda, od 340 do 510 kuna za prvi krug u Grazu, do 765 za drugi krug u Beču i od 595 do 1355 kuna za polufinale i finale u Beču. Ulaznice se mogu rezervirati na www.dekod.hr i www.ulaznice.hr," kazao je direktor "Dekoda" Branko Silta dodavši kako će kupci ulaznice dobiti na kućnu adresu.

Na novinarskoj konferenciji HRS-a najavljena je i proslava 60. godišnjice rukometa u Hrvatskoj. Prvi čovjek Organizacijskog odbora, ujedno i dopredsjednik HRS-a Marijan Maras najavio je što nas sve čeka početkom prosinca.

"Najuspješniji hrvatski sportski savez dostojno će obilježiti ovaj veliki jubilej. Program proslave ide u tri dijela. Najprije će prvog prosinca biti održana velika svečana sjednica Skupštine i Upravnog odbora s više od 1.000 uzvanika. Drugi se dio odnosi na predstavljanje monografije "60 godina rukometa u Hrvatskoj" grupe autora, a svim rukometnim zaljubljenicima poklanjamo susret Hrvatske protiv Svijeta. Dobili smo jamstva iz Međunarodne rukometne federacije da će izbornik reprezentacije svijeta biti Francuz Claude Onesta, a da će u Zagreb 2.12. doći sve najveće svjetske zvijezde," rekao je Maras.

Uskoro u akciju kreću i rukometašice koje u listopadu očekuje početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2010. koje zajednički organiziraju Danska i Norveška. Naše su djevojke u kvalifikacijskoj skupini 7 zajedno s Makedonijom, Nizozemskom i Litvom. Prve dvije utakmice igraju se u listopadu, preostale četiri iduće godine.

Hrvatska u 1. kolu dočekuje Nizozemsku. Susret će se igrati u novoj dvorani Centar-Zamet u Rijeci, 15. listopada s početkom u 18:00 sati, a potom naše djevojke putuju u Litvu. Susret se igra u Panezezysu 18.10. u 17:00 sati.

(Hina/Metro-portal)

 

16.09.2009. 16:53:27
Novi komentar
nužno
nužno