« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Počinje kviz 1 protiv 100

Predstavljen studio u kojemu se danas počinje snimati novi HTV-ov kviz

TARIK FILIPOVIĆ zasjeo je na svoje novo radno mjesto
TARIK FILIPOVIĆ zasjeo je na svoje novo radno mjesto (BILJANA GAURINA/CROPIX)

NAKON što je pet godina natjecateljima glavni izazov bio kako doći do milijun kuna, od 17. siječnja bit će kako znanjem pobijediti 100 suparnika. Tako su na jučer organiziranoj promociji HTV-ovi urednici Mario Sedmak i Igor Grković najavili novi licencni kviz ‘1 protiv 100', koji će na programu četvrtkom i nedjeljom privremeno zamijeniti popularnog ‘Milijunaša'.

POVRATAK MILIJUNAŠA
Kviz ‘1 protiv 100' na programu će biti do kraja ljetne sheme, dakle lipnja, a zatim se na program vraća ‘Tko želi biti milijunaš'. 

Iako je najveći iznos koji neki natjecatelj može osvojiti 617.000 kuna, na HTVu smatraju da će kandidati iz najvećeg HTV-ova studija ‘Anton Marti', gdje će se kviz snimati, izlaziti s više novca nego u ‘Milijunašu'. Razlog je jednostavan - odustajanja nema, čemu se posebno veseli Tarik Filipović, voditelj ‘1 protiv 100'. - Mislim da će baš zato mnogo ljudi doći do samog kraja i pobijediti svih 100 konkurenata. Što se tiče mog dijela posla, iako to većina vidi kao svojevrsni nastavak ‘Milijunaša', sve je uistinu novo. Isprva mi se činilo kompliciranim, no nakon dva dana kriza je prošla, iako još nisam do kraja zaplivao - rekao je Tarik Filipović.

Kako su pojasnili urednik Kontakt programa HTVa Mario Sedmak i urednik projekta Igor Grković, pred ekipom je velik posao jer će se glavnina snimanja koje počinje danas, zbog druge sezone showa ‘Zvijezde pjevaju' morati odraditi u siječnju i veljači. 


Piše: JL
10.01.2008. 00:36:00
Novi komentar
nužno
nužno