« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
SAVJETI

Pomladite se vježbanjem

Kad pogledamo kakvu sve korist za naše tijelo donosi vježbanje, shvatit ćemo da je dovoljno dobro se oznojiti kako bismo izgledati ljepše i mlađe

Vježbanje pomlađuje, znate li to? :)
Vježbanje pomlađuje, znate li to? :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

vježbanje

,

anti-aging

,

pomlađivanje

,

lijepa koža

,

glikacija

,

IL 15

Mladolik izgled tražena je roba, a kozmetička industrija zarađuje milijarde na raznim anti-age kremama i pripravcima, no je li to sve baš toliko učinkovito koliko se tvdi? Naravno da nije, a ako poslušamo nutricioniste, pomlađivanje nam je na dohvat ruke - besplatno.

>> Kako se pomladiti za 0 kuna >>

Naime, kad pogledamo kakvu sve korist za naše tijelo donosi vježbanje, shvatit ćemo da je dovoljno dobro se oznojiti kako bismo izgledati ljepše i mlađe. Koža, najveći organ na našem tijelu sjajno reagira na vježbanje i na taj se način lako i brzo pomlađuje.

>> Vježbanje pomlađuje kožu >>

Vježbanje poboljšava cirkulaciju, ujedno i bolje izlučivanje toksina iz našeg tijela, što je ključno za neutralizaciju njihovog djelovanja - oštećivanja kože. Stoga, dobro se uznojite, potaknite cirkulaciju i omogućite svom tijelu da se na prirodan način riješi štetnih tvari.

>> Samo 15 minuta tjelovježbe dnevno pomlađuje, stoga vježbajte! >>

Uz to, vježbanjem se snižava razina glikacije u krvi, štetnog procesa koji sprječava stvaranje elastina i kolagena. Glikacija uzrokuje upale i oštećenja stanične membrane, ubrzavajući proces starenja sprječavanjem regeneracije kože. 

>> Zdrav život vas dokazano pomlađuje >>

Za kraj, vježbanjem se u organizmu oslobađa jedinstveni spoj interleukin 15 ili IL 15, koji sprječava smrt stanica, pa je već vožnja bicikla dva puta tjedno tijekom tri mjeseca dala značajne rezultate u poboljšanju stanja kože.

Što reći osim - vježbajte, bit ćete mladi i lijepi.

05.07.2015. 18:30:00
Novi komentar
nužno
nužno