« Zagreb
objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana
DOĐITE

Posljednji Zagrebački piknik ove sezone

Piknik se već treću godinu zaredom održava subotom na livadi kod Drugoga jezera u parku Maksimir

Dođite na piknik
Dođite na piknik (Arhiva)
Više o

Zagrebački piknik

,

park Maksimir

Po posljednji put, ove subote - 14. srpnja, Zagrepčanke i Zagrepčani, kao i brojni posjetitelji naše metropole, mogu uživati pod stoljetnim maksimirskim krošnjama na Zagrebačkom pikniku.

Piknik se već treću godinu zaredom održava subotom na livadi kod Drugoga jezera u parku Maksimir, a svojom je opuštenom i zaigranom atmosferom, već postao jedno od omiljenih mini-izletišta za obitelji i prijatelje, klince i klinceze, ali i kućne ljubimce!

Veliki interes posjetitelja i ove je godine obilježio Zagrebački piknik, što i ne čudi, s obzirom da je Maksimir savršeno mjesto za bijeg od gradske vreve i odmor u prekrasnoj zelenoj oazi!

Zabavna druženja u Maksimiru počinju subotom u 10 sati i traju do 17 sati. Ulaz je naravno, slobodan, a organizatori svake subote dočekuju piknikaše s postavljenim piknik-mjestima, rekvizitama za športsku zabavu na otvorenom, animatorima i zabavnim društvenim igrama.

Različiti DJi osiguravaju biranu glazbenu podlogu za najopušteniju piknik atmosferu u gradu.

Svi oni kojima priprema piknik-gableca nije omiljena, mogu na Zagrebačkom pikniku kupiti Piknik-košare za 2, 4 ili 6 osoba. Piknik košare sadržavaju sir, vrhnje, svježe voće i povrće, a tu su i osvježenja - voda i sokovi; ukratko - sve što je potrebno za subotnju okrjepu u prirodi.

Također, Piknik-bar je otvoren tijekom cijelog vremena trajanja Piknika, tako da se posjetitelji mogu osvježiti i rashladiti!

Projekt organizira Katapult promocija u partnerstvu s Javnom ustanovom Maksimir i Turističkom zajednicom grada Zagreba.

09.07.2018. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno