« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
NAJAVE

Pozdrav novom valu 25. veljače u Boogaloou

Boogaloo će u subotu 25.02. vratiti vibracije koje su 80-tih godina imali legendarni Kulušić ili Lap, pa svi nostalgični - svratite obavezno!

Pozdrav novom valu za nostalgičare
Pozdrav novom valu za nostalgičare (Arhiva)
Više o

Pozdrav novom valu

,

koncert

,

Boogaloo

Kada spomenete Azru, Film i Haustor svi se sjete fenomenalnih pjesama novog vala, a kada postavite pitanje tko je jedini glazbenik koji je svirao u sva tri spomenuta banda, odgovor je samo jedan - Marino Pelajić Baraccuda.

Upravo oko ovog legendarnog basiste i pjevača okupio se projekt Pozdrav novom valu!

Baraccuda je sakupio band prokušanih glazbenika koji svira kako se sviralo u zlatno doba domaćeg rocka! Uz Barraccudu i band na velikom koncertu Pozdrav novom valu pridružit će se i sjajni gosti koji će se pobrinuti za autentični zvuk iz tog doba.

Davorin Bogović, legendarni pjevač Prljavog kazališta podsjetit će nas na neke velike hitove svog bivšeg banda poput „Mi plešemo" ili „Crno bijeli svijet". Pjevač Zvijezda Renato Metessi otpjevat će nekoliko velikih hitova Zvijezda i Patrole „Nikol" ili „Ne pitaj za mene".

Domagoj Vorberger, kojega pamtimo kao dugogodišnjeg vokala banda Pozdrav Azri podsjetit će nas na fenomenalne pjesme iz Johnnyevog opusa, Žan Jakkopač iz banda Šo mazguni koji je isto tako surađivao sa Pozdravom Azri zasvirat će neke velike hitove Novog Vala, a jedina ženska gošća biti će Geby koju najviše pamtimo kao pjevačicu velikog hita „Malena" sa grupom Gretta za koju je osvojila Porina, a ona će svojim sjajnim vokalom izvesti par pjesama 80-tih godina prošlog stoljeća.

Uz drage goste band Pozdrav novom valu, u kojem uz Baraccudu svira još jedan „prvoborac" Novog Vala - Jure Reljić iz Haustora na klavijaturama, provest će nas kroz hitove bandova Azra, Film, EKV, Idoli, Šarlo Akrobata, Haustor, Prljavo kazalište, Animatori i mnogih drugih.

Boogaloo će u subotu 25.02. vratiti vibracije koje su 80-tih godina imali legendarni Kulušić ili Lap! 

Ulaznice u prodaji po 55 kn. Prodajna mjesta - Boogaloo, Hard Place. Dirty Old shop, Rockmark i sva prodajna mjesta Entrio, te on line na entrio.hr

20.02.2017. 17:30:00
Novi komentar
nužno
nužno