« Stand up
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
STAND UP

Program Studija smijeha od 26. do 31. listopada

Svega ima ovoga tjedna u Studiju smijeha, od istinitih situacija u kojima su komičari poželjeli propasti u zemlju do Halloween stand upa

Koliko ste se puta izblamirali
Koliko ste se puta izblamirali (Studio smijeha)
Više o

stand up komedija

,

Studio smijeha

,

tjedni program

PONEDJELJAK 26.10. u 20.30h Veliko finale otvorenog mikrofona

Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama u studenom i trebamo TVOJU pomoć u tome!

Dakle, u ponedjeljak pred vas izlaze najbolji open majkovci koje smo do sada imali priliku upoznati. No, više od svega trebat će nam vaša pomoć da zajedno odaberemo komičara amatera koji će idući mjesec nastupati sa stalnim članovima Studija Smijeha.

Inače, večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti. :)

Ako se ne vidiš kao komičara/ku, podrži druge u tome i sudjeluj u izgradnji domaće stand up scene.

Upad 10kn.

Vaša voditeljica kroz galaksiju novih komičara/ki amatera biti će Marina Orsag.

UTORAK 27.10. u 20.30h Repriza novog teksta za rujan 2015

S obzirom da vas ima puno koji niste stigli poslušati naš novi tekst za rujan, odlučili smo ga reprizirati dva puta i u listopadu. Ovo je taj drugi put. Nasmijavaju vas:

Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Saša Turković, Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Marina Orsag i Goran Vugrinec Goc.

Upad 30kn

SRIJEDA 28.10. u 20.30h "ISTINA I BRUKA" Tematski stand up show

Koliko ste se puta našli u situaciji u kojoj želite propasti u zemlju? No, u takvim situacijama sam se trebate nasmijati i zapjevati onu od Monty Pythonovaca - Always look on the bright side of life!

S vama će svoje najneugodnije situacije i sram 28.10. u 20.30h podijeliti: Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Goran Vugrinec, Tin Sedlar, Marina Orsag i Saša Turković.

Upad 40kn.

ČETVRTAK 29.10. u 20.30h Novi tekst listopad 2015 zadnja izvedba

Običaj našeg kluba je da se svaki mjesec piše novi tekst. E, pa provjerite šta su vam za ovaj mjesec pripremili: Aleks Curać Šarić, Tin Sedlar, Goran Vugrinec, Saša Turković i Tomislav Kozačinski Koza.

Upad 30kn                                                                          

PETAK 30.10. u 20.30h "KAJ BRE?!" Tematski stand up show

Stand up „fajt" simboličnog naziva "Kaj bre?" spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose. Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas.

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom showu.

Upad 40kn.

SUBOTA 31.10. u 20.30h "OMEGA MAN" Aleksandar Perišić na Noć Vještica

Ovaj sad već "srpski rezident" Studija Smijeha dolazi ponovo sa svojim showom. S obzirom da je iz Srbije i opis će biti na srpskom.

Nedefinisan - nije ni prošao pored teretane. Prošao kroz desetak romantičnih veza i isto toliko brakorazvodnih parnica. Jedna devojka mu je rekla: "Kakav si to čovek? Dam ti prst, ti hoćes celu ruku!" Tad je shvatio da posao ginekologa nije za njega. Sada je profesionalni vozač, velter kategorije. Posle prvog stand up nastupa trajno oslobođen vojne obaveze. Tolerantan na laktozu i na aflatoksin. Radio u agenciji za osiguranje gde je osigurao sve sem svog finansijskog spokoja. Želi da postane novi Richard Pryor, već je počeo sa tretmanima pigmentacije.

Stand up mu je omogućio da proširi krug ljudi koji ga ne podnose, sastanke Anonimnih Alkoholičara u svim bivšim jugoslovenskim republikama, kao i nebrojene prilike da shvati da ovaj posao nije za njega.

Na njegove nastupe nije preporučljivo dovoditi maloletne osobe, srčane bolesnike, osobe koje su preživele neku stresnu situaciju, menadžere, novinare, pilote, mašinovođe, oficire i pitomce vojnih škola i akademija, metaloprerđjivače, ribolovce, sveštena lica, Mirka Canglu sa Voždovca, ljude koji dele flajere na ulici, ambasadora Meksika, usamljenike, šaptače psima, apotekare, vilenjake iz Gospodara Prstena, zanatlije, vidovnjake, bilo koga ko je rođen na teritoriji opštine Varvarin, frizere, Tozovca, studente kontrabasa sa Akademije u Bukureštu... (lista nije konačna, update će uskoro uslediti).

Uglavnom, show koji morate posjetiti!

Upad 40kn.

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari fiksni telefon 01 5588 980 ili moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr.

27.10.2015. 10:55:00
Novi komentar
nužno
nužno