« Život
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
VJEROVALI ILI NE

Pronašla izgubljeni vjenčani prsten u vrtu nakon više od 16 godina

Lena Paahlsson davno je izgubila svaku nadu da će pronaći svoj zlatni prsten, optočen s nekoliko malih dijamanata, koji je nestao iz njezine kuhinje na Božić 1995. godine

Fotografija vijesti
Više o

bizarne vijesti

,

neobični ljudi

,

čudne vijesti

,

Švedska

Iako je više od 16 godina mislila da je zauvijek izgubljen, Šveđanka Lena Paahlsson pronašla je svoj vjenčani prsten na mrkvi koju je uzgojila u svom vrtu, prenosi Hina.

Lena Paahlsson davno je izgubila svaku nadu da će pronaći svoj zlatni prsten, optočen s nekoliko malih dijamanata, koji je nestao iz njezine kuhinje na Božić 1995. godine.

Prsten je skinula kada je s kćerima pekla božićne kolače, a on je nestao s kuhinjske radne površine. Obitelj Paahlsson, koja živi na farmi blizu grada More, prevrnula je cijelu kuću kako bi ga pronašla. Nisu ga našli niti nekoliko godina kasnije kada su renovirali cijeli donji kat.

Punih 16 godina kasnije Lena je čupala mrkve iz svoga vrta i na jednoj od njih ugledala prsten. "Prsten je bio oko mrkve, kao da je na prstu. Nevjerojatno", rekao je njezin suprug za list.

Obitelj pretpostavlja da je prsten pao u odvod i poslije se pomiješao s ostacima povrća koje pretvaraju u kompost i njime hrane svoje ovce. Kasnije je dospio u zemlju i vjerojatno bio u njoj sve dok "iz njega" nije izrasla mrkva.

01.01.2012. 16:35:00
Novi komentar
nužno
nužno