« Glazba
objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana
NAJAVE

Punčke na turneji po Nizozemskoj i na Eurosonic Festivalu

S jednim od najdužih popisa svirki u svom stažu koji sada broji više od 400, Punčke su konstantno koncertno aktivne

Punčke na turneji
Punčke na turneji (Inka Lo)
Više o

Punčke

,

turneja

Naš punk rock trio Punčke kreće na mini turneju po Nizozemskoj koja će uključivati i nastup na Eurosonic Festivalu.

Turneja ih vodi na tri značajne svirke i počinje 17. siječnja kada će nastupati u Enschedeu. Dan kasnije, 18. siječnja, je rezerviran za Groningen i najveći europski showcase festival Eurosonic gdje su Punčke jedini bend iz Hrvatske koji nastupa pred glazbenim profesionalcima iz Europe i svijeta. Sve završava 19. siječnja u Amsterdamu u kultnom klubu Vondelbunker.

Punčke - "Valovi"

Njihov aktualni EP "Valovi" prošlogodišnja zbrajanja stavljaju na liste najboljih izdanja u Hrvatskoj i regiji za 2018. po izboru glazbenih urednika, dok je istoimeni singl uvršten među najbolje pjesme godine. Bend radi i na novim materijalima, a nizozemska publika moći će prva čuti novu pjesmu s kojom najavljuju nastavak novih stvari, suradnji i izlazaka u nepoznato.

Objavanove strane turneje dolazi kao još jedno obilježavanje uspješne protekle godine koja je, osim po velikoj europskoj, bila zapamćena i po prvoj azijskoj turneji benda. Far East Tour u studenom je odvela Punčke u daleku Maleziju, Filipine, Tajvan i Japan, a kroz dva tjedna obišli su osam gradova, te je sve uhvaćeno u jedinstvenim mini dokumentarcima turneje koje potpisuje B.A.K.A. production.

S jednim od najdužih popisa svirki u svom stažu koji sada broji više od 400, Punčke su konstantno koncertno aktivne, a nova turneja još je jedan dokaz potencijala benda i neprekidne ekspanzije na nove teritorije. 

15.01.2019. 14:03:00
Novi komentar
nužno
nužno