« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
SAVJETI

Riješite se bora oko očiju samomasažom

Bore dolaze s godinama, no i životni stil ima puno s njihovim nastankom, a neki od načina da ih se riješite ili ih barem ublažite su jednostavni i prirodni

Skinite bore samomasažom
Skinite bore samomasažom (Screenshot YouTube)
Više o

bore

,

masaža lica

,

samomasaža

,

masaža za bore

,

maske za lice

,

prirodne maske za lice

Bore su jedna od onih stvari na tijelu koje je gotovo nemoguće izbjeći, pa ne čudi da se od uklanjanja bora razvila cijela industrija ljepote koja skupim kremama i estetskim operacijama pokušava vratiti godine unatrag.

No, kako su bore oštećenja kože, ako krenete na vrijeme, možete postići fantastične rezultate kremama i maskama iz kućne radinosti i samomasažom lica. 

Za lijepo se lice treba potruditi, tako da ne smijete zaboraviti početi brigu na vrijeme - dnevna i noćna krema, koja ne mora biti najskuplja na svijetu bit će dovoljne u mladim danima, uz zdrav način života i umjereno izlaganje suncu. 

>> Vitamini koji skidaju bore i godine s lica >>

Koža oko očiju je najtanja i upravo se na tom mjestu bore pojavljuju najranije, pa nikad nije dovoljno rano početi obraćati pažnju na ta područja i njegovati ih prirodnim maskama za lice iz kućne radinosti i odgovarajućim kremama. 

>> Prirodna maska za zatezanje lica >>

>> Savršene maske za lice iz kućne radinosti >>

Nesavršenosti oko usana i male bore pojavljuju se također već u ranim godinama, pogotovo ako ste, primjerice, pušač i pretjerano izlažete lice suncu bez adekvatne zaštite.

No, puno se toga može ispraviti vježbama koje će izbrisati bore s vašeg lica, pa pogledajte donji video i svakodnevno vježbajte desetak minuta, uz sve gore navedeno rezultati će biti bolji od bilo koje razvikane kreme već za mjesec dana:

23.05.2014. 13:44:00
Novi komentar
nužno
nužno