« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Sanader šuti o kandidaturi za Pantovčak

Pitanje o mogućoj kandidaturi za predsjednika države premijer je jednostavno odbio

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek / CROPIX)
Više o

Ivo Sanader

,

Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju

,

NATO

Sanaderov jedini komentar bio je da će HDZ o predsjedničkim izborima početi razmišljati tek nakon lokalnih izbora, dovršetka pregovora s Europskom unijom i ratifikacijom sporazuma s NATO-m.

No, komentirao je najave da bi Mesić možda nakon kraja mandata krenuo u utrku za novog premijera riječima da o tome moraju odlučiti birači, a da se sadašnji predsjednik može kandidirati na izborima kao i svi ostali građani.

Reakcije na pitanja o Zvonku Bušiću i Dinku Šakiću bile su prilično kratke, objašnjavajući da je Bušić bio potaknut domoljubljem, a o sprovodu Dinka Šakića pozvao se na svoje ranije izjave o onima koji nisu naučili ništa iz činjenice da je Pavelićev režim bio zločinački.

U nastavku emisije „Kako vlada Vlada“ na drugom programu HR-a pozvao je stanovnike Hrvatske da već jednom puste na miru kako 1941. tako i 1945. godinu. No, oštrije riječi upućene su Damiru Kajinu, „šampionu gluposti u Hrvatskoj“ koji ga je nedavno optužio da upravo on stoji iza pokušaja organizacije Thompsonovog koncerta u Istri, proglasivši ga brzim na pištolju.

05.08.2008. 00:32:00
Novi komentar
nužno
nužno