« Hrvatska
objavljeno prije 5 godina
WTF?!

Šefici Porezne uprave kaznena prijava

Smrad koji se širi iz Ministarstva financija mogao bi zagušiti cijelu zemlju, to je jedino što možemo reći nakon ovakve vijesti

Porezna uprava je, izgleda, jako zabavno mjesto ...
Porezna uprava je, izgleda, jako zabavno mjesto ... (Arhiva)
Više o

Nada Čavlović Smiljanec

,

Slavko Linić

,

Porezna uprava

,

OLT

,

kaznena prijava

,

USKOK

Nada Čavlović Smiljanec kazneno je prijavljena zbog sprječavanja ovrhe osječkom OLT-u čime je država, kako su izračunali u policiji, izgubila najmanje 11.8 milijuna kuna. 

Postupak je počeo već ranije kaznenom prijavom protiv Ružice Kovačević, osječke šefice ispostave Porezne uprave koja je, prema tvrdnjama njenih djelatnika, zabranila slanje ovrhe OLT-u gotovo godinu dana.

No, već tada je bilo jasno da riba smrdi od glave, a kako je Nada Čavlović Smiljanec već imala neke afere sličnog karaktera iza sebe, očito je bilo pitanje trenutka kad će se i ona uloviti u mrežu USKOK-a.

Reći da je ovo sukob za ponovno preuzimanje Porezne jer je Čavlović Smiljanec dovedena kao Linićev kadar, a kuloari tvrde da je prešla na Milanovićevu stranu, pokazuje samo jedno - velike razlike između SDP-a i HDZ-a nema. Preciznije, još nisu ulovili sve SDP-ovce koji pljačkaju ovu zemlju. No, izgleda da smo na dobrom putu ...

26.04.2014. 08:45:00
Novi komentar
nužno
nužno