« Seks
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
OPA :)

Seks na brzaka - kratki i slatki vodič

Seks na brzaka je sjajna stvar ako uspijete naći neko privatno mjestašce gdje vas nitko neće uloviti, jer to će pokvariti cijelu priču

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

seks na brzaka

,

savjeti

,

najbolji seks

Seks na brzaka pravi je gušt ako ga uspijete održati tajnim, pa stoga prvo pravilo takvog seksa glasi - pazite da vas ne ulove.

Ako ste našli neko skriveno mjestašce ili vas je jednostavno obuzela strast u nekom čudnom trenutku kod kuće, obavezno počnite s ljubljenjem - na taj ćete način uzbuditi partnera još više, a i vas će endokrini sustav ubaciti u višu hormonsku brzinu i izazvati snažnu požudu.

>> Kako seks na brzaka učiniti još boljim >>

Nemojte se ni slučajno skidati do kraja, jer par odjevnih predmeta razbacanih unaokolo i par neurednih na vama još će dodatno začiniti priču.

Oni koji se češće bave ovim sportom trebaju mijenjati lokacije, jer će vam inače dosaditi - sigurno imate još mjesta u stanu osim kreveta, što će samo podići temperaturu. Naravno, uz to trebate uključiti maštu na najače kako bi razbuktali seksualnu želju.

>> Najbolji savjeti za fantastičan seks na brzaka >>

I da, to je prava prilika da iskoristite sve prostote koje znate - sve što ne prolazi u normalnom seksu, prolazi u takvim situacijama.

Uživajte!

03.04.2015. 22:01:00
Novi komentar
nužno
nužno