« Clubbing
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
PARTY

Sound Designers festival ovoga vikenda u Aquariusu

Dvodnevnim Sound Designers festivalom započinje Aquarius ulazi u novu godinu

Sound Designers festival
Sound Designers festival (Aquarius)
Više o

Aquarius

,

Sound Designers festival

,

MC Popay

,

zagreb-info

Sound Designersi okupili su impresivnu ekipu koja se sastoji od 14, po stilu različitih, poznatih hrvatskih DJ-a, VJ Tomislava i MC Popaya te će dvodnevim Sound Designers festivalom (supported by Beck´s) započeti 2012. godinu.

Zna se da je Sound Designers program, koji je usko vezan uz svoje mjesto rođenja - klub Aquarius, ušao u svoju treću godinu postojanja i ne dopušta da ijedna zagrebačka subota prođe bez tematskog Sound Designers partyja. Ovaj festival je već treći u nizu te će u dva dana trajanja na dva floora ponuditi za svakoga ponešto, a MC Popay koji je poznat po suradnji s velikanima glazbene scene (TBF, Edo Maajka, Frenki, Ajs Nigrutin, Target...) pobrinut će se da doživite nekoliko ekstaza tokom noći.

Prvi vikend u 2012. godini slobodno kročite u Aquarius ako ste spremni za večer punu smijeha, beatova od kojih ćete vrištati, sexy plesačica ili iluzionističkog lighta. Dakle, na vama je da izaberete petak, subotu ili oba dana SD festivala i uživate. Naravno, ulaz će biti dopušten i osobama koji ne mare za dobru zabavu i nemaju ni trunku smisla za ples ili ritmično gibanje tijela uzrokovano odličnim house beatovima. To sve naravno s namjerom da im znanstveno dokažemo kako i koliko pozitivno Sound Designers ekipa može djelovati na njih te im magično staviti osmijeh na lice i probuditi sexy, plesni ritam tijela.

Plešemo u Aquariusu!

Petak 6.01.

A1

Leon Vukšić

Apple Juice

Senno

A2

Thalia

B Marki

2Symmetry

Freez

Martyn Negro

MC POPAY

Subota 7.01.

A1

Basta & Juice

Sunlab

A2

Pete Dux

Miss Iconic

Yooma

Negro

Thalia

MC POPAY

 

AKCIJA: Beck's 13kn

VIP: Rođendanska akcija za sve koji slave rođendan u siječnju - uz jednu kupljenu bocu, sljedeća gratis.

03.01.2012. 08:11:48
Novi komentar
nužno
nužno