objavljeno 22.05.2014. 15:55:00
LJETO STIŽE

Spremne za ljeto od glave do pete uz Hippy Garden, Pantene i Venus

Kampanja „Jednostavno je biti posebna“ P&G–a i dm-a nastavlja se u suradnji s modnom markom Hippy Garden

Hippy Garden torba
Hippy Garden torba (Arhiva)

Kvalitetni proizvodi za njegu i dizajnerska torba pun su pogodak za odličan izgled. Znaju to i P&G i dm koji su u sklopu kampanje „Jednostavno je biti posebna" pripremili još jedno iznenađenje za sve djevojke i žene. U razdoblju od 15. do 31. svibnja za kupnju jednog proizvoda iz bilo koje Panteneove linije i jednog proizvoda Gillette Venus na dar dobivate ljetnu torbu Hippy Garden.

Idealan ljetni look uz dobru modnu kombinaciju podrazumijeva glatku kožu te sjajnu kosu.

„Ljeto je vrijeme kada se traži ležernost, jednostavnost, ali ne smijemo zaboraviti ni na praktičnost. U torbu Hippy Garden ženama će stvarno stati sve što im je potrebno - bilo za šetnju gradom ili za plažu," - rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Hippy Garden torba

Osim modnih kombinacija bitno je osjećati se dobro u svojoj koži. Svaka žena voli osjećaj glatkoće nogu, posebno ljeti. Brijači Gillette Venus posebno su osmišljeni za žene te donose kombinaciju inovacija i već dokazanih tehnologija. Oštrice koje prate konture tijela i u potpunosti prianjaju uz kožu okružene su lubrikantnim trakicama koje omogućuju da brijač glatko klizi čineći tako kožu mekom i glatkom u samo nekoliko pokreta.

Gilette Venus

Za dotjeran i lijep izgled i kosi je potrebna dodatna njega. Proizvodi iz linije Pantene Intensive Repair pravo su rješenje jer će pomoći u obnovi kose nakon hladnih dana, a pobrinut će se za njezin sjaj i zdrav izgled. Uz to, pomoći će zaštititi kosu od pucanja i oštećenja uzrokovanih oblikovanjem te zadržati vlažnost.

Pantene Intensive Repair

Uz saveznike kao što su P&G i dm i ovo ljeto može biti posebno!

22.05.2014. 15:55:00
http://m.metro-portal.rtl.hr/spremne-za-ljeto-od-glave-do-pete-uz-hippy-garden-pantene-i-venus/85157/