« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana
NAJAVE

Stiže najnovija nadogradnja za Google News - agregator vijesti

Google News 5.0 je rezultat spajanja svih Googleovih zbirki vijesti i potpuno se temelji na umjetnoj inteligenciji

Više o

Google News

Koristite li Google News? Ako da, imamo dobre vijesti. Google je počeo značajnu nadogradnju usluge koja se od sada potpuno s temelji na umjetnoj inteligenciji.

Google News usluga, u novom izdanju zamjenjuje aplikacije Play kiosk i Google Vijesti i Vrijeme, na mobilnim uređajima, do sada prisutnim za preuzimanje za Android i iOS platforme. Kombinira najnovije tehnologije, ubrzane AMP mobilne web stranice, umjetnu inteligenciju strojno učenje za izradu priča iz cijelog svijeta iz milijuna publikacija, u kronološkom redoslijedu, za samo djelić sekunde

Time bi od sada Google News trebao nuditi nam samo sadržaj vijesti usklađen s našim interesima. Najmanje interesantne teme i web stranice više se neće se prikazivati u streamu ako ih ne pročitamo. U sklopu nove usluge i dalje će se moći upotrebljavati plaćena pretplatu za ekskluzivne materijale nekih publikacija.

Google News 5.0. radit će u web verziji u 127 zemalja. Ako ne možete dočekati službenu nadogradnju koja kreće ovih dana, .apk možete ju preuzeti preko web stranice APKMirror . Web stranica je pouzdana za preuzimanje aplikacija.

Mi smo to učinili i nakratko isprobali novu verziju. Modernija je i znatno kvalitetnija. Osobito nam se sviđa značajka "Perspektive i kontekst" koja pokazuje teme iz cijelog svijeta sa svim izvorima koji trenutno pišu o toj temi.   Na taj način olakšava se provjera na „lažne vijesti".   

Piše: Sanja Ledinek
10.05.2018. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno