« Hrvatska
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
PROGNOZA VREMENA

Stižu pljuskovi i grmljavina

U noći će oborina dobivati na intenzitetu, najviše na sjevernom Jadranu, iako će kišiti i na zapadu i sjeverozapadu unutrašnjosti Hrvatske

Vrijeme će opet biti - svakakvo
Vrijeme će opet biti - svakakvo (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

prognoza vremena

,

vremenska prognoza

Prognoza vremena nije pretjerano naklonjena ljubiteljima sunca, jer nakon kratkog predaha i sunca, već tijekom popodneva i večeras stižu nove kiše.

Za vikend bi lokalno obilnija oborina ponovno mogla rezultirati bujičnim poplavama, osobito duž obale Jadrana. Na moru će kiša početi padati već idućih sati, najprije na širem riječkom području.

Iako pogoršanje tek slijedi, oblaci već prekrivaju dio sjevernog Jadrana, i zapad unutrašnjosti Hrvatske, dok je drugdje pretežno vedro, izuzmemo li maglu u kotlinama, i uz riječne tokove.

Za vikend bi lokalno obilnija oborina ponovno mogla rezultirati bujičnim poplavama, osobito duž obale Jadrana.

U noći će oborina dobivati na intenzitetu, najviše na sjevernom Jadranu, iako će kišiti i na zapadu i sjeverozapadu unutrašnjosti Hrvatske. Drugdje će biti suho.

Kako dan bude odmicao, bit će sve vjetrovitije duž Jadrana, na sjeverozapadu Hrvatske.

Sutra će prolazno osvježiti, promjenom smjera vjetra, i intenziviranjem oborine. Iako je riječ o prolaznom zahladnjenju, i već u subotu će zatopliti, bit će nestabilno, kišovito, i pljuskovito.

Oborina lokalno može biti izraženija, već noćas, na širem riječkom području, u Gorskom kotaru.

14.09.2017. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno