« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
ZANIMLJIVO

Što bore na licu govore o nama

Osim što govore o tome da smo trebali uložiti malo više truda u njegu kože, one govore i o našim prehrambenim navikama i karakteru

Što znače bore na licu
Što znače bore na licu (Arhiva)
Više o

bore

,

bore na licu

,

značenje bora

,

lice

Bore na licu nekima daju šarm, druge čine opasnijima, a uglavnom čine naše lice starijim. No, osim što govore o tome da smo trebali uložiti malo više truda u njegu kože, one govore i o našim prehrambenim navikama i karakteru.

Tako dvije izražene vertikalne bore između obrva ukazuju na ljutnju ili potisnutu ljutnju koja se pretvara u frustraciju i dosadu. Kad se spuste prema korijenu nosa, označavaju pretjeranu koncentraciju i brige.

>> Ispeglajte bore vježbanjem >>

Horizontalne bore na čelu odaju brige koje nas muče, no ako se pojave kod mlađih osoba to je znak pretjerane konzumacije ulja i masnoća, mliječnih proizvoda i šećera.

Sitne bore oko očiju koje se u luku izvijaju prema gore znak su veselja i sreće, a one koje se spuštaju prema obrazima ukazuju na to da ste u životu imali puno više briga i tuge nego veselja.

>> Vitamini koji skidaju bore i godine s lica >>

Vertikalne bore na obrazima znak su trajnog pretjeranog stresa, dok bore na usnama, naročito vertikalne iznad gornje usnice pokazuju pretjeranu brigu. Bore uz kutove usnica koje se koso spuštaju prema vilici znak su razočaranosti, a male vertikalne linije ispod donje usnice označavaju nezadovoljstvo i ogorčenost.

>> Flašice s vodom stvaraju bore oko usana >>

Za kraj, bore na bradi ukazuju na strahove, naročito kod mlađih osoba. 

02.04.2015. 18:15:00
Novi komentar
nužno
nužno