« Život
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
TO JE TO!

Što najviše povezuje parove? Isprobajte, sjajno je!

Ako mislite da se radi o nekom posebno romantičnom događanju ... blizu ste, ali sigurno ne na način na koji mislite da jeste

Gledajte serije zajedno
Gledajte serije zajedno (Shutterstock)
Više o

parovi

,

zbližavanje

,

serije

,

gledanje televizije

,

omiljene serije

,

najbolje serije

Bliskost je u vezi jedan od ključnih elemenata sreće i zadovoljstva oba partnera, a načini na koje je možete postići ponekad su prilično neuobičajeni, barem na prvi pogled.

Istraživanje na temu napravio je Netflix, što znači da jest malo pristrano, no svejedno su rezultati prilično zanimljivi.

Tako velikih 58 posto ljudi tvrdi da se povezuje sa svojim partnerom tijekom gledanja omiljenih serija ili filmova, a još većih 72 posto kaže da je večer pred televizorom s partnerom puno bolja zabava od izlaska u kino ili romantične večere.

Četvrtina ispitanika rekla je da im je vrlo važno da partner voli iste ili slične serije kao i oni, a jednak broj kaže da im potencijalni partner postaje privlačniji kad saznaju da gledaju iste serije.

Štoviše, priličnih 58 posto na stranicama za online upoznavanja među glavnim stvari koje otkrivaju o sebi navodi - serije koje gledaju, želeći na taj način privući ljude s jednakim ukusom. 

Prilična je i usklađenost parova u gledanju serija - samo 35 posto koristi recipročno gledanje tipa "ja gledam s tobom tvoje, pa onda ti moje", dok se 65 posto dogovara što će zajedno gledati.

Zanimljivi rezultati pokazuju da televizija ipak nije mrtva ... a vi, ako ne znate što bi za Valentinovo ... odaberite seriju

 

10.02.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno