« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
ZANIMLJIVO

Što oblik nosa govori o karakteru muškarca

U zadnje je vrijeme popularno procjenjivati ljude prema nekim fizičkim karakteristikama koje se dovode u vezu s karakterom, pa da vidimo što možemo doznati pogledom na - nos

Kukasti nos obilježje je nestabilnih
Kukasti nos obilježje je nestabilnih (Arhiva)
Više o

nos

,

oblik nosa

,

muškarci

,

karakter

Kukasti nos krasi lice muškaraca koji su naizgled uporni i snažni, no zapravo se radi o nesigurnim ljudima koji nisu u stanju rješavati vlastite probleme. Uvijek misle da su u pravu, što je uzrok stalnih svađa, a u vezama ih zanima jedino seks.

Mesnati nos obilježje je velikodušnih, osjećajnih muškaraca koji vrlo vješto skrivaju svoje emocije. Radi se odličnim ljubavnicima koji ipak često ostaju sami ako se ne ožene do četrdesete jer vole dominirati u vezama.

Pravilan nos imaju ljubitelji dugih veza koji su vjerni, ali i jako ljubomorni. Uz to vole i eksperimentirati u životu, ali kako analiziraju baš sve što im se događa, često ih doživljavamo kao sitničave i naporne. Problem s njima je uobraženost i navika omalovažavanja slabijih od sebe

Prćast nost nose razumni i praktični muškarci, koji će uvijek pomoći osobama koje vole. Obožavaju biti u centru pažnje, a to lakoćom postižu duhovitošću i ambicioznošću.

Eto, pogledajte se u ogledalo i ....

04.04.2015. 17:52:00
Novi komentar
nužno
nužno