objavljeno 30.12.2016. 00:35:01
STRIJELAC - 2017.

STRIJELAC - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Strijelca za 2017. predviđa mirniju i ugodniju godinu od protekle s vrlo sretnim završetkom u prosincu

Strijelac - godišnji horoskop za 2017.
Strijelac - godišnji horoskop za 2017. (Metro)

Godišnji horoskop za Strijelca za 2017. govori o godini opuštanja u odnosu na proteklu koja je bila prilično zahtjevna i luda, no to ne znači da možete dići noge na stol i godinu provesti bez ikakvih ozbiljnijih obaveza.

Ovo će biti godina partnerstva i poslovnih ulaganja, no na jedan finiji i jednostavniji način nego što je to bilo do sada - sigurno ste uspjeli izvući neke pouke iz protekle godine i shvatiti što radite pogrešno, a koja vam ponašanja donose uspjeh i financijske nagrade.

Najteže će vam pasti lipanj u kojem će izazovi u nekim trenucima izgledati preveliki da biste ih uspješno savladali, pa će vam biti potrebna sva podrška koju možete dobiti - od partnera, obitelji, prijatelja ili kolega, svejedno, nemojte se ustručavati zatražiti pomoć jer ste do sada dovoljno puta pomagali drugima, vrijeme je da vam se to vrati.

Odmor će vam biti nužan, no kako će se neke aktivnosti toliko zahuktati da nećete imati vremena za ležanje čak ni preko ljeta, pričekajte rujan koji je najbolje aspektiran za mir i povlačenje u sebe. Kraj godine bit će jednostavno sjajan, i to iz jednostavnog razloga - Saturn će napokon izaći iz vašeg znaka 19. prosinca.

nastavi čitati dolje

POSAO

Godine rada trebale bi se početi isplaćivati, kažu planete, no nije to tako jednostavno - Saturn je i dalje u vašem znaku sve do kraja prosinca, što praktično znači da vrijeme korjenitih promjena i učenja životnih lekcija još uvijek nije prošlo, već se polako približava svome kraju.

Ako ste to vrijeme iskoristili na pravi način, već sada znate što vam je ubuduće činiti, a ako i dalje niste sigurni koje ste to lekcije trebali naučiti, ne brinite - Saturn će se pobrinuti da vam ih ove godine detaljno razjasni.

Ukratko, otvoren um na signale iz okoline ključan je za uspjeh tijekom 2017. godine, naročito tijekom svibnja koji je naročito zahtjevan na poslovnom planu, pa bez obzira na sve primamljive ponude koje vam stižu tijekom tog mjeseca, morate se držati svojih planova i izbjegavati impulzivne odluke koje će vas koštati i živaca, i vremena, a i podosta novaca.

Kako će godina odmicati, situacija će postajati sve bolja, pa je tako ključan mjesec za pokretanje novih poslova i financijski prosperitet kolovoz ... da, upravo taj mjesec koji ste planirali ležati i uživati. Ne brinite, bit će toliko dobar da ćete rujan provesti kao na godišnjem odmoru.

Studeni će proći vrlo užurbano u pripremama za kraj godine, a dobar utjecaj izlaska Saturna iz vašeg znaka neće moći pokvariti niti retrogradni Merkur u prosincu, omogućujući vam sjajan kraj godine.

LJUBAV

Strijelci koji i dalje traže partnera mogu ovu godinu promatrati kao niz prilika za pronalaženje osobe koja će im potpuno odgovarati po svim kriterijima koje inače slijede, naročito tijekom travnja i kolovoza koji su dobro aspektirani za pronalazak nove ljubavi.

Oni koji su u vezi ili braku mogu ova dva mjeseca iskoristiti za pronalaženje one iskre koja ih je spojila s partnerom, a prošle se godine nekako ugasila pod naletima loših vjetrova koji su puhali sa svih strana, onemogućujući normalno razvijanje veze. Veza koja je preživjela takve turbulencije zaslužuje biti okrunjena brakom ili novom zaljubljenošću, što vam je već draže.

Također, tijekom godine polako će se početi gubiti stalan osjećaj krivnje i propitivanje svakog svog poteza, jer to je jedna od životnih lekcija koju dobivate od Saturna u svom znaku. Vjerojatnost da ćete shvatiti sve što trebate je izuzetno velika, ma koliko neke lekcije bile bolne - isplatit će se u potpunosti, vjerujte.

Kraj godine je, baš kao i na poslovnom planu, u znaku izlaska Saturna i onom divnom osjećaju nestanka težine koja vam već godinama leži na plećima - ispravite se, duboko udahnite i počnite ponovno uživati u životu kako samo vi to znate.

ZDRAVLJE

Pred vama je godina priličnih iskušenja za zdravlje, jer količina aktivnosti koje ćete tijekom godine poduzimati iscrpit će vas do krajnjih granica. Kako biste minimizirali štetu od stresa i umora, obavezno pronađite neki fizički ispušni ventil, od trčanja ili vožnje biciklom do ozbiljnog treninga, jer samo ćete na taj način uspješno spriječiti razvoj bolesti.

Pri tom obratite pažnju na intenzitet koji ne smije biti prežestok, jer ste ove godine naročito podložni ozljedama.  

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2016. 00:35:01
http://m.metro-portal.rtl.hr/strijelac-godisnji-horoskop-za-2017/102211/