« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
dobro je prošao

Tiger Woods dobio blagu kaznu za misterioznu nesreću

Jedan od najbogatijih sportaša svijeta kažnjen sa 164 dolara i četiri kaznena boda

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Tiger Woods

Najbolji svjetski golfer Tiger Woods bit će prekršajno kažnjen za bezobzirnu vožnju, zbog sudara u kojem je oštetio imovinu susjeda, no protiv njega neće biti pokrenut kazneni postupak, objavila je u utorak prometna policija na Floridi.

"S pozivom sucu za prekršaje, prometna policija Floride završila je ovu istragu", rekla je policijska bojnica Cindy Williams u izjavi za novinare, nakon koje nije željela odgovarati na pitanja.

Woodsa očekuje novčana kazna od 164 dolara i četiri kaznena boda na njegovoj vozačkoj dozvoli, jer sa svojim luksuznim terencem Cadillac Escalade udario u hidrant i stablo u dvorištu svog susjeda u Windermereu, kod Orlanda na Floridi, u petak oko 2,30 sati ujutro.

Zračni jastuci u automobilu nisu se aktivirali, a Woodsova supruga rekla je policajcima da je palicom za golf razbila stakla na vozilu kako bi oslobodila supruga. Woodsov susjed, Bill Sharpe, kazao je da je golfer imao ogrebotine na licu i da je djelovao dezorijentirano.

Na svojoj je web stranici objavio priopćenje u kojem je krivnju preuzeo na sebe, a za suprugu je rekao da mu je hrabro pomogla izaći iz automobila.

Američki tabloidi i 'celebrity' magazini odmah su "dešifrirali" cijeli slučaj, objašnjavajući da se radilo o bračnoj svađi u kojoj je supruga Elin Nordegren fizički napala Woodsa zbog preljuba s hostesom iz newyorških noćnih klubova Rachel Uchitel.

U intervjuu objavljenom u utorak u The New York Postu, Uchitel je kazala kako u spomenutoj priči koju je prodao tabloid National Enquirer "nema ni riječi istine".

"Ja radim u klubovima, ja sam poslovna žena, ne spavam sa slavnim osobama, i nisam imala aferu s Tigerom Woodsom", rekla je Uchitel, dodajući kako se Woodsova supruga "mora osjećati grozno".

Woods je nakon nesreće kratko hospitaliziran, a od onda je odbio razgovarati s policijom i s novinarima, dajući policiji samo one podatke koje je dužan po zakonu.

Jedna je policijska dužnosnica kazala kako u slučaju Woods nije bilo prijave za nasilje u obitelji, te kako nema razloga za izdavanje obvezujućeg naloga 'subpoene' radi prikupljanja dodatnih dokaza u predmetu.

Tiger Woods je najbogatiji svjetski sportaš, koji je u 2008. godini samo od sponzora zaradio 105 milijuna dolara, prema pisanju lista Sports Illustrated. (hina/metro-portal)

02.12.2009. 06:54:02
Novi komentar
nužno
nužno