« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
DOMAĆIN

Timberlake će voditi Oscare?

Nakon dobro odrađenih MTV nagrada, Timberlake je navodno adut za privlačenje mlađe publike.

Na dodjeli sportskih nagrada
Na dodjeli sportskih nagrada (Getty Images)
Više o

Oscar

,

domaćin

,

Justin Timberlake

Ako je vjerovati kuloarim, članovi Akademije navodno već razmišljaju da kao domaćina te dodjele 2009. godine unajme Justina Timberlakea koji bi prema njihovim procjenama trebao osigurati porast gledanosti i donijeti mlađu publiku. 

Podsjetimo kako je prema analizama zadnja dodjela Oscara bila najmanje gledana u posljednjih čak osamdeset godina. Razlog je to za alarmantne promjene, iako svi krive nominirane filmove među kojima nedostaje spektakala i veselih životnih filmića koje su zamijenile sumorne drame. Najava zaokreta je mlađahni Justin koji svojom mladošću unosi novinu, a talentom za glumu, ples i pjevanje baš odgovara kalibru voditelja prestižne filmske nagrade.

Svoj je pak smisao za humor dokazao na nedavnim sportskim nagradama kada je oduševio svojim interpretacijama poznatih sportaša poput Tigera Woodsa, košarkaša Candacea Parkera, ali i pjevačice Jessice Simpson te njezinog dečka, igrađa bejzbola Tonija Romu. 

 Justin Timberlake još razmatra ponudu, a odustane li iz nekog neobjašnjenog razloga, sljedeći je kandidat, tj. kandidatkinja, spisateljica, komičarka, glumica i producentica Tina Fey. (METRO)

05.08.2008. 22:18:50
Novi komentar
nužno
nužno