« Kultura
objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana
WOW!

Tri KOZe na otvorenom

U petak, 8. lipnja odigrat ćemo Nogometni kviz: Zagrijavanje za SP, na kojem ćemo, uzbuđeni zbog nadolazećeg prvenstva u Rusiji, ispitati vaše poznavanje uvjerljivo najpopularnijeg sporta današnjice

KOZa pod vedrim nebom
KOZa pod vedrim nebom (FAK)
Više o

kviz KOZa

Drage naše kvizoljupke, simpatični kvizoljupci,

imamo jednu veliku i lijepu vijest: 8., 9. i 10. lipnja (petak, subota, nedjelja) na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana, u partnerstvu sa Staropramenom,održat ćemo trodnevnu kvizašku manifestaciju pod nazivom Kvizovi pod vedrim nebom.

Nakon što smo već desetak puta gostovali u programu super festivala (Screen on the Green, KotarFEST!, Trash Film Festival...), odlučili smo da je vrijeme da samostalno organiziramo kvizove na otvorenom. Uz podršku Staropramena, i u suradnji s Metropolis klubom koji je i dalje našoj KOZi prvi dom, na lijepoj livadi, uz ogromno kinoplatno i u super atmosferi pod vodstvom Ivana Balića domaće stand-up scene, neponovljivoga Gorana Vugrineca Goca, odigrat ćemo tri tematski različita kviza.

petak, 8. lipnja odigrat ćemo Nogometni kviz: Zagrijavanje za SP, na kojem ćemo, uzbuđeni zbog nadolazećeg prvenstva u Rusiji, ispitati vaše poznavanje uvjerljivo najpopularnijeg sporta današnjice. Tko je bio najbolji strijelac SP-a 2002. godine? U kojem je klubu karijeru započeo Zinedine Zidane? Koji je jedini igrač sadašnjeg HNL-a koji je svlačionicu dijelio s Huntelaarom, Neuerom i Raulom? Sve koji su najpametniji pred televizorima i u krčmama pozivamo da svrate do nas i dokažu znanje - zbog nevjerojatnog nagradnog fonda isplati se još malo praviti pametan! Više od kvizu OVDJE.

subotu, 9. lipnja igrat će se filmsko-televizijsko izdanje KOZe s kojim su mnogi od vas već upoznati. Film & TV Superkviz! donosi stotinjak pitanja raspoređenih u sedam-osam raznovrsnih kategorija, a provjerit ćemo vaše znanje iz područja mnogih najrelevantnijih, najzabavnijih ili najužasnijih filmskih i TV ostvarenja posljednjih stotinu godina, s naglaskom na zadnjih nekoliko desetljeća. Ako znate u kojem smo sitcomu pratili obitelj Tanner, a u kojem Winslow, ako vam je jasno zašto Bruce Banner mora nositi elastične potkošulje i ako nam usred noći možete nabrojati sve Tarantinove filmove, nemate što čekati - pokažite znanje i u kasne sate pođite kući s punim rukama. Više o kvizu OVDJE.

  

Nedjelja, 10. lipnja rezervirana je za našu dobru staru KOZu, kviz općeg znanja. Čeka vas raznovrstan, zabavan, opušten i vrlo igriv kviz od stotinjak pitanja, tijekom kojeg ćemo skakati s heavy metala na Metal Gear Solid, s Alessandra Volte na Johna Travoltu i s Ćire Blaževića na čir na želucu. Dođite i provjerite zbog čega je KOZa zadnjih nekoliko godina najpopularniji kviz u Hrvatskoj! Više o kvizu OVDJE.


PRIJAVI EKIPU NA 'KVIZOVE POD VEDRIM NEBOM'


Glavni pokrovitelj Kvizova pod vedrim nebom je Staropramen, koji će se točiti u potocima po pristupačnoj cijeni od 12 kuna po pola litre. Nešto se šuška da će biti i kokica. 				</div>
			</div>

					<div id= 30.05.2018. 17:06:12

Novi komentar
nužno
nužno