« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

U svibnju sajam turizma

Crotour 08 namijenjen je turističkoj industriji i domaćem gostu

Više o

sajam turizma

,

Crotour 08

Na Zagrebačkom velesajmu će se od 7. do 11. svibnja održati međunarodni sajam turizma Crotour 08., namijenjen svim sudionicima u turističkoj industriji, ali i širokoj publici. ‘Riječ je o pilot-projektu iz kojeg bi se trebao razviti najjači hrvatski turistički sajam’, ističe Katja Luka Kovačić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Sajam u dva dijela

Crotour će biti turističko-poslovni sajam osmišljen kao mjesto prezentacije hrvatske turističke ponude domaćem gostu te inozemnim turoperatorima i agencijama, a sastojat će se od dva dijela.

Visoki ciljeviAmbicija je Zagrebačkog velesajma da Crotour postane najznačajniji međunarodni sajam na širem području regije. 

Prvi dio je poslovnog karaktera i namijenjen je poslovnim susretima predstavnika agencija i turoperatora iz zemlje i inozemstva, vlasnika hotela, marina, kampova i ostalih turističkih objekata, zatim potencijalnih investitora u turističku industriju, vlasnika golf-terena, klubova i proizvođača opreme za golf te korisnika turističkih usluga.

Regionalni karakter sajma

Drugi dio namijenjen je širokoj publici u čijem bi središtu bio domaći kupac kao vrlo kvalitetan potrošač. ‘Dosad smo pozive za sudjelovanje na ovom sajmu poslali na ukupno tisuću adresa turoperatora i inozemnih partnera’, naglasio je direktor sajma Crotour Darko Grgurić i dodao da će izlagači moći osigurati štandove po vrlo prihvatljivim cijenama.

‘Glavnom gradu Hrvatske treba turistički sajam s regionalnim značenjem’, navela je dr. Amelia Tomašević, direktorica TZ grada Zagreba, rekavši da se tako snažan sajam ne može stvoriti u jednoj godini, ali da ima sve uvjete za uspješan početak. Na Crotouru će TZ imati svoj štand i organizirati skup gdje će pružiti mogućnost partnerima da se povežu s inozemnim turoperatorima. (DM) 

03.03.2008. 00:16:08
Novi komentar
nužno
nužno