« Glazba
objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana
NAJAVE

U Vintage Industrial stiže moćni ELDER

Jedan od trenutno najpoznatijih i najzanimljivijih psych/stoner/doom bendova ELDER po drugi put stiže u Hrvatsku, točnije u zagrebački Vintage Indstrial

Elder & The Ancestors
Elder & The Ancestors (Vintage Industrial)
Više o

Elder

,

Vintage Industrial Bar

U četvrtak 11. listopada vraća nam se američki ELDER - jedan od najboljih i najzanimljivijih doomy/psych/prog/rock bendova i to dvije godine nakon premijerne svirke upravo na našem Massive Infection festu 2016. Ovaj put dovode i pojačanje sa sobom - ANCESTORS - space/doom psych post rock trio iz LA-a.

Jedan od trenutno najpoznatijih i najzanimljivijih psych/stoner/doom bendova ELDER po drugi put stiže u Hrvatsku, točnije u zagrebački Vintage Indstrial. 

Nakon što su 2016. promovirali treći album LORE, ove godine se vraćaju promovirati prošlogodišnje izdanje 'Reflections of a Floating World' koje je dobilo jedan bezvremenski zaokret u pristupu glazbi. Upravo to ovaj bend i diže iznad prosjeka. Žive kroz glazbu i to se najbolje vidi sa svakim novim albumom, a frontman benda Nick je i sam izjavio kako su na njihov način rada utjecali bendovi Color Haze i Dungen.

BC: beholdtheelder.bandcamp.com
FB: facebook.com/elderofficial

DISKOGRAFIJA:
2006. Queen Elephantine / Elder (split)
2007. Elder (demo)
2008. Elder 
2011. Dead Roots Stirring
2012. Demos & Live  
2012. Spires Burn / Release EP
2013. Live at Roadburn '13.
2015. Lore
2017. Reflections of a Floating World

ČLANOVI: 
Nick DiSalvo
Jack Donovan
Matt Couto

06.10.2018. 16:28:00
Novi komentar
nužno
nužno