« Biznis
objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana
EU FONDOVI

Uskoro novi IKT natječaj

Bespovratna sredstva putem ovog natječaja dodjeljivat će se pravnim i fizičkim osobama koje su mikro, mali ili srednji poduzetnici za ulaganja u nabavu računalne i komunikacijske oprem

Stižu novi poticaji
Stižu novi poticaji (Arhiva)
Više o

IKT

,

Kompetentnost i razvoj MSP

,

EU fondovi

,

Ravecon

Unapređenje poslovnih procesa uvođenjem rješenja iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije važan je faktor u jačanju tržišne pozicije poduzeća i učinkovitog poslovanja MSP-a. U iščekivanju novog natječaja, podsjećamo na najvažnije uvjete i pravila Poziva.

Ovim natječajem želi se potaknuti MSP na primjenu informacijske i komunikacijske tehnologije radi optimiziranja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja komunikacije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća. 

Prihvatljivi prijavitelji i aktivnosti

Bespovratna sredstva putem ovog natječaja dodjeljivat će se pravnim i fizičkim osobama koje su mikro, mali ili srednji poduzetnici za ulaganja u nabavu računalne i komunikacijske opreme.  Prihvatljive aktivnosti za financiranje su izrada i nabava IKT rješenja namijenjenih optimiziranju poslovnih procesa (standardni i out-of-box softver) te implementacija i integracija poslovnih rješenja s postojećim ili novim IKT sustavom.

Iznos i intenzitet potpore

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti poduzetniku po projektu iznosi 80.000 kuna a najviši 1.000.000 kuna. Intenzitet potpore po ovom natječaju određuje se prema veličini poduzeća: 85% prihvatljivih troškova za mikro i mala te 65% prihvatljivih troškova za srednja poduzeća.

Novi rok prijave bit će objavljen uskoro. Pratite na našim stranicama.

Više o natječaju možete pronaći ovdje.

Piše: Ravecon
13.09.2018. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno