« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
VAGA - 2017

VAGA - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Vagu za 2017. predviđa predstavnicima ovoga znaka vrlo ugodnu godinu u kojoj će naglasak biti na ljubavi

Vaga - godišnji horoskop za 2017.
Vaga - godišnji horoskop za 2017. (Metro)
Više o

Vaga horoskop

,

godišnji horoskop 2017.

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

Vaga

,

2017.

Godišnji horoskop za Vagu za 2017. ukazuje na ugodnu godinu koja neće donijeti prevelike turbulencije niti na jednom životnom polju, no zato će ljubavni život napokon procvjetati na način koji želite već godinama.

Jednostavno rečeno, vaše glavne karakteristike poput otvorena uma i tolerancije ove će godine biti vrlo tražena roba kako u poslu, tako i u privatnom životu i morat ćete podijeliti priličnu količinu savjeta zahvalnim slušateljima koji će u vašoj mudrosti potražiti rješenje svojih problema.

Naravno, ne treba dozvoliti da vam takav status udari u glavu, što se znalo dogoditi u prošlosti, već uživajte u situaciji i iskoristite je na najbolji mogući način za sebe - zahvalan čovjek može vam uvijek biti od koristi, stoga nemojte odbijati zahtjeve za razgovor samo zato što mislite da ne možete pomoći, vaš racionalan pogled na svijet stvarno može pomoći.

Male poteškoće možete očekivati u travnju pod utjecajem retrogradnog Merkura koji će malo zamagliti komunikaciju, vaše najjače oružje, no to će biti tek manja prepreka u odnosu na istu situaciju u prosincu, kada bi mogao uzrokovati ozbiljne financijske probleme, stoga, zadnji mjesec godine pokušajte izbjegavati bilo kakve ozbiljne odluke i jednostavno uživajte u sjajnoj godini koja je iza vas.

nastavi čitati dolje

POSAO

Vaš će intelekt doći do izražaja ove godine, jer u situacijama kad se lome odluke, racionalan pristup i trezveno razmišljanje mogu najbolje pomoći - impulzivne odluke koštaju svakoga, a naročito Vage koje nisu navikle na njih.

To ujedno i znači da ćete u nekim situacijama morati preuzeti uzde u svoje ruke i usmjeriti poslovne aktivnosti prema ciljevima koje ste postavili, unatoč otporu koji bi se mogao pojaviti kod kolega koje inače vole zauzeti mjesto vođe. Ne dozvolite da vas takva ometanja pokolebaju, naročito tijekom lipnja i kolovoza koji su ove godine ključni mjeseci za poslovni uspjeh, jer nakon kolovoza možete početi privoditi godinu kraju.

Vaša ljubav za estetiku ove godine treba se malo prigušiti i staviti u drugi plan, jer bi svaki preveliki izdatak u tom smislu mogao imati presudnog utjecaja na uspjeh, pa ćete ponekad morati zažmiriti i progutati nešto što inače ne biste, sve u svrhu postizanja postavljenih ciljeva na najučinkovitiji mogući način - neke stvari jednostavno ne moraju baš izgledati tako dobro, važnije je da funkcioniraju besprijekorno.

Najjače oružje bit će vaša besprijekorna komunikacija, pa ako ste u poslu u kojem je ona izuzetno važna, poput pisanja ili odnosa s javnošću, možete biti mirni - ovo će biti vaša godina uspjeha koji vam nitko neće moći oduzeti.

LJUBAV

Osjetljivost i želja za balansom u svim područjima života naročito će se iskazati na ljubavnom planu ove godine, jer samo ćete tako uspješno razviti svoju vezu u smjeru u kojem želite. Ponekad ćete biti u iskušenju da koristite neku prečicu prema postavljenim ciljevima, no morat ćete se obuzdati - ljubav ima svoj tok koji ne može i ne smije biti poremećen ili preskočen.

Vage koje nisu u vezama ili braku mogu već sam početak godine iskoristiti za početak vrlo obećavajuće veze koja je već neko vrijeme u zraku, a one koje se još nisu odlučile za završni korak trebaju znati da je lipanj idealan mjesec za ulazak u brak.

Tijekom cijele godine osjećat ćete utjecaj Venere na vaš ljubavni život što bi neke moglo potaknuti da se zaljube u pogrešnu osobu, no na svu sreću tu je taj dosadni balans koji tražite u svemu, pa ćete na vrijeme shvatiti da ugrožavate ono što imate nesmotrenim potezima.

Jedino stvarno opasno razdoblje za vezu jest travanj kad će retrogradni Merkur gotovo uspjeti poništiti sve vaše napore za harmoničnim ljubavnim odnosima, no spasit će vas urođeno oklijevanje i odgađanje važnih poteza sve dok niste potpuno sigurni da su ispravni - shvatit ćete na vrijeme da zapravo nisu.

ZDRAVLJE

Potrošnja energije ove godine bit će prilično velika za vas, pa bi bilo krajnje vrijeme za pronalaženje neke fizičke aktivnosti koja će vam osigurati dobru formu. To se naročito odnosi na prvu polovicu godine kada će vam uz enegiju tjelesna aktivnosti donijeti i potrebnu mentalnu stabilnost i pomoći u izbacivanju stresa.

Jedino na što ćete stvarno morati paziti tijekom godine je slatka hrana koju biste trebali uzimati s mjerom i velikom dozom opreza kako vam ne bi naškodila.

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2016. 00:34:19
Novi komentar
nužno
nužno