« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu
HMMM...

Vero - ozbiljna konkurencija Facebooku?

Glavna razlika između ove društvene mreže i konkurencije jest to što je cjelokupan feed pročišćen i prikazuje postove u kronološkom redu

Može li Vero barem malo usporiti Facebook?
Može li Vero barem malo usporiti Facebook? (Screenshot)
Više o

Vero

,

društvene mreže

,

Facebook

Vero je nova društvena mreža koju su neki entuzijasti prozvali ubojicom Facebooka, no kako znamo da smo u proteklih deset godina to čuli previše puta, a nije se dogodilo... 

Slično Facebooku, možete određivati razine prijateljstva s ljudima poput - blizak prijatelj, prijatelj ili poznanik i na osnovu toga, možete određivati tko će vidjeti što od vašeg sadržaja.

Glavna razlika između ove društvene mreže i konkurencije jest to što je cjelokupan feed pročišćen i prikazuje postove u kronološkom redu - sve ono što vam je pred očima je netko upravo objavio, a ne prije nekoliko sati ili dana, piše Metro.co.uk.

Vero je oslobođen iritantnih algoritama i tehničkih detalja koji određuju što vam se prikazuje.

Možda se nekima neće svidjeti činjenica da se "članstvo" naplaćuje, ali to znači da vas nikada neće gnjaviti reklame ili sponzoriran sadržaj.

U petak je stranica Vero morala obustaviti registraciju novih korisnika, a posljednjih dana primili su milijun novih korisnika.

Ekipa koja stoji iza ove društvene mreže priopćila je da su iznenađeni zanimanjem za svoju aplikaciju, prenosi britanski Metro, no mi i dalje sumnjamo.

No, ako vas zanima - Vero je TU.

04.03.2018. 09:45:00
Novi komentar
nužno
nužno