Biznis nema prethodne stranice
KONFERENCIJE

Sto PRoblema Brexita na Danima komunikacija

objavljeno prije 1 sat i 52 minute

U novinama širom svijeta jedna tema ne jenjava - Brexit. Britanci još uvijek odlučuju kako točno provesti rezultat referenduma iz 2016. na kojem je većina glasala za izlazak iz… više »

CFO MANAGEMENT

Uloga i odgovornost direktora financija (CFO)

objavljeno prije 7 sati i 34 minute

Uloga direktora financija (CFO) svakim danom je sve kompleksnija, naročito u kompanijama koje rastu, uče i koje se prilagođavaju tržištu. Danas se stručnost CFO-a podrazumijeva, ali… više »

PROBLEMI

Uljanik pred provalijom

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Zbog krize u Uljaniku mijenja se lice Pule: radnički stanovi iznajmljuju se turistima, a trgovine se sele izvan centra. Lokotima zaključan ulazak u Uljanik, a radnici ponovno štrajkaju… više »

OPA :)

Holivudski Etički Haker, Ralph Echemendia, po prvi puta u Hrvatskoj

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

''The Ethical Hacker'' je zvučan alter ego koji stoji kao stručni konzultant iza serije Mr. Robot te filmova Snowden i Nerve. Riječ je o Ralphu Echemendiji, svjetski renomiranom stručnjaku za… više »

EU FONDOVI

Stiže drugi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu inicijative WiFi4EU

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Europska komisija planira krajem ožujka 2019. objaviti drugi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava, odnosno vrijednosnih kupona za izgradnju Wi-Fi infrastrukture na mjestima značajnijeg… više »

EU FONDOVI

Vinarima nove potpore za promidžbu i sajmove

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Želite li biti prisutni izvan granica EU i tamo plasirati svoja vina? Upravo ovim natječajem se financiraju promotivne aktivnosti vinara na tržištima izvan EU u cilju boljeg… više »

DOĐITE

Superheroina, kiborg-umjetnica i najveći prankster današnjice čekaju vas na Danima komunikacija

objavljeno prije 11 dana

Prvih dana proljeća hrvatska industrija tržišnih komunikacija seli se u Rovinj na Dane komunikacija. Nakon velike najave najveće zvijezde, Sir Martina Sorrella, na festival dolazi… više »

KONFERENCIJE

Digital Takeover još jednom napunio Cinestar

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover u organizaciji 24sata u CineStaru zagrebačkog Branimir Centra i ove godine okupila je 1300 posjetitelja iz Hrvatske i regije: od… više »

ZANIMLJIVO

BEREC objavljuje Smjernice o komunikacijama unutar EU

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Od 15. svibnja 2019., svaka maloprodajna cijena (bez PDV-a) koja se naplaćuje potrošačima za regulirane cijene međunarodnih poziva unutar Europske unije ne smije prelaziti 0,19 EUR po… više »

KONFERENCIJE

Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru Branimir

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudit će bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i svijeta. Čeka vas više od 30 predavača i panelista,… više »

EHHH...

Žene i dalje zarađuju manje

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Međunarodni portal za plaće Paylab, kojeg je dio i MojaPlaća, dugoročno je pratio kretanje plaća zaposlenika na razini pojedinačnih radnih mjesta. Muškarci u prosjeku dobivaju 9 posto… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka pokreću najsuvremeniju uslugu mobilnog bankarstva u Hrvatskoj

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Hrvatski Telekom, vodeći hrvatski telekomunikacijski operator i Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, potpisali su ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne, bankarske… više »

NAJAVE

Sir Martin Sorrell dolazi na Dane komunikacija

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Organizatori Dana komunikacija, koji će se od 28. do 30. ožujka održati u Rovinju, na press konferenciji najavili su dolazak jedne od najutjecajnijih osoba na svijetu prema Time 100 i… više »

KALTENBERG

Bavarski princ posjetio Split u povodu obilježavanja 25 godina Kaltenberg piva u Hrvatskoj

objavljeno prije 24 dana i 1 sat

U kraljevskoj obitelji u samom srcu Bavarske više od 750 godina proizvodi se kraljevsko pivo. Od prošle godine ponovno se proizvodi i u Hrvatskoj, u pivovari Kaltenberg Adria na… više »

ISTRAŽIVANJJE

Bankarske naknade: plaćate li previše usluge svojoj banci?

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

Kako hrvatski građani sve ubrzanije iseljavaju u inozemstvo, tako se novčane doznake koje šalju kući, obiteljima i rodbini, već godinama povećavaju. Radi se o iznosu koji se samo u… više »