Biznis
ZVIJEZDA

Zvijezda - jedina kompanija sa čak četiri proizvoda na listi TOP 10 brandova

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Zvijezdini proizvodi već više od 100 godina mogu se pronaći u gotovo svakoj obiteljskoj smočnici i hladnjaku, a da Hrvati baš vole Zvijezdu pokazalo je i najnovije istraživanje… više »

KOMENTAR

Treba nam nešto bolje od BDP-a

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Na žalost to nije šala, nego zastrašujuća stvarnost: makar je vrlo dug popis nedostataka prilikom obuhvaćanja, izračunavanja i tumačenja „bruto domaćeg… više »

KOMENTAR

Bit će ozbiljne svađe u EU-u

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

„Kod novca prestaje prijateljstvo", glasi njemačka uzrečica, ali slična postoji u gotovo svakom europskom jeziku. To se odlično može vidjeti i kod redovitih… više »

DOĐITE

Globalni stručnjaci koji spajaju tehnologiju i kreativnost na Danima komunikacija

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Ovogodišnji fokus festivala Dani komunikacija stavljen je na simbiozu tehnologije i kreativnosti, a upravo to potvrđuju najavljeni predavači, vrsni stručnjaci Christoffer Malmer, Steve… više »

DANI KOMUNIKACIJA

Kako zadiviti žiri i ponosno otići s Dana komunikacija s MIXX nagradom u rukama?

objavljeno prije 5 mjeseci

Kako funkcionira Mixx i koji je to faktor "x" koji čini dobar Mixx case saznajte od članova žirija iz prve ruke! Digitalci i stratezi, svi vi koji upravo dovršavate svoje Mixx prijave,… više »

STRAŠNO

Hrvatska je i dalje beznadežno korumpirana zemlja

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Antikorupcijski stručnjaci ocijenili su nakon objave Indeksa percepcije korupcije Transparency Internationala, prema kojem je Hrvatska u 2017. zadržala rezultat kao i godinu ranije, da… više »

SAZNAJEMO

Olival: Naglasak na izvozu

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

„Izvoz je jedan od važnih segmenata poslovanja za male i srednje tvrtke s obzirom da hrvatsko tržište nije veliko. Za uspjeh u izvozu iznimno je važna kvaliteta proizvoda jer se… više »

EU FONDOVI

Bespovratne potpore za nabavu poljoprivredne mehanizacije i strojeva

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Sjajna vijest za sve ratare, vinogradare i cvjećare - otvoren je natječaj 4.1.1. za sektor biljne proizvodnje. Ova rečenica možda ne otkriva svu dramatičnost i važnost trenutka, ali riječ je… više »

SNOVI...

Hrvate motivira dobra plaća i siguran posao

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Motivacija na poslu vrlo je važna stvar kako za vlasnike, tako i za zaposlenike - vlasnici će moći mirnije spavati znajući da je zaposlenicima stalo, naravno i zarađivati više, dok će… više »

PROBLEMI?

Ogromnih 40 posto poslova nestat će za 25 godina

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Važnije je odgovoriti na pitanje koje su nam vještine potrebne da bismo obavljali zanimanja u budućnosti nego imati lažnu dilemu hoće li nas zamijeniti strojevi, zaključak je… više »

UPOZORENJE!

HANFA upozorava na stranicu preko koje ne smijete trgovati!

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Trgovanje dionicama stranih tvrtki, valutama ili kriptovalutama uzelo je maha i u Hrvatskoj, no nisu svi posrednici koji se naveliko nude pravi izbor.... Upravo iz tog razloga je Hrvatska… više »

PROBLEMI

Utrka čovjeka i stroja na burzama

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Fotografija Petera Tuchmana za njegovim mjestom na burzi u Wall Streetu kako se drži za svoju sijedu kosu koja mu je svojedobno i donijela nadimak „Einstein", ovog tjedna se pojavila u… više »

EH, DA...

Agrokor: maratonsko ispitivanje bez pravih odgovora

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Upravo je nevjerojatno da je gotovo pet sati trajalo ispitivanje Martine Dalić i Ante Ramljaka pred saborskim odborom za gospodarstvo, a da na koncu nismo doznali odgovore na neka ključna… više »

KOMENTAR

Besplatan gradski prijevoz u zemlji automobila?

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Pa recite onda da političari više nisu sposobni za doista velike reforme. Crno na bijelo stoji u jednom pismu ministrice okoliša Hendricks (SPD), ministra poljoprivrede… više »

BRAVO

Kako su kauboji s Velebita uspješno iskoristili EU fondove?

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

EU fondovi su do sada već velikom broju poduzetnika pomogli pri ostvarivanju ideja za ulaganje i poboljšanje poslovnih procesa. Ulaganja su različita i sva ovise o dostupnim… više »