Film nema prethodne stranice
NAJAVE

Na vodi u Dokukinu KIC

objavljeno prije 16 sati i 8 minuta

Dokumentarac Gorana Devića Na vodi ovaj vikend stiže u zagrebačko Dokukino KIC, a krajem ožujka odnosno početkom travnja prikazivat će se u kinima Europa i… više »

FESTIVALI

Simultana projekcija i online videoteka za petu godinu KineDoka

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

U ponedjeljak, 25. ožujka, točno u 18 i 30, u sedam europskih gradova i pet država, održat će se simultana projekcija filma „Svaki zid su vrata" autorice Elitze Gueorguieve koja… više »

FILMOVI

Održana svečana premijera filma ‘Moj dida je pao s Marsa’

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema by CineStar, sinoć je održana svečana premijera dugoočekivanog filma Moj dida je pao s Marsa koji u kina stiže u četvrtak, 21. ožujka. Dugotrajnim… više »

FESTIVALI

11. ETNOFILm festival od 22. do 27. travnja

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Rovinj će i ove godine ugostiti 11. ETNOFILm festival čija će se glavnina programa izvoditi u prostorijama Multimedijalnog centra (MMC). Ove godine festival će obilježit traganje za… više »

FESTIVALI

Festival tolerancije Masterclassom pomaže vidljivosti hrvatskog filma

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Hrvatska kinematografija posljednjih je godina bilježila odlične rezultate na međunarodnoj sceni, no na domaćoj kulturnoj sceni ti uspjesi ostaju slabo zapaženi. Kako bi pomogao u vidljivosti… više »

TRAILERI

Osvetnici: Završnica - objavljen novi trailer i poster za posljednji Marvelov nastavak

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Studio Marvel objavio je najnoviji trailer i plakat za iščekivani, ujedno posljednji nastavak filma Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame) koji u kina… više »

KINO PROGRAM

Filmovi o novinarstvu u kinu Tuškanac

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Kino Tuškanac, u duhu recentnih prosvjeda hrvatskih novinara za vraćanje dostojanstva profesiji, pripremilo je program filmskih klasika smještenih u novinarski milje, koji će u… više »

DOĐITE

Panel-diskusija "Koprodukcije ne padaju s Marsa"

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Dugoočekivani hrvatski znanstveno fantastični film "Moj dida je pao s Marsa" svečanu će premijeru imati 18. ožujka u 19 sati u Kaptol Boutique Cinema, a ususret njoj istog će dana u… više »

KINO PROGRAM

Osam filmova Clinta Eastwooda koje ne smijete propustiti pogledati

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Do 22. ožujka u kinu Kinoteka traje Opus Clinta Eastwooda, velikog američkog glumca i redatelja koji više od pedeset godina dominira Hollywoodom ispred i iza kamere. Eastwoodov opus u… više »

FILMOVI

Laureat DOK Leipziga Na vodi Gorana Devića stiže u kina 15. ožujka

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

Novi dokumentarni film našeg poznatog dokumentarista Gorana Devića Na vodi stiže u hrvatska kina 15. ožujka, u distribuciji Restart Labela. Univerzalnost tople priče o… više »

NAJAVE

U četvrtak počinju 5. Ženijalni dani u Kino mreži

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije u povodu 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena počinje u četvrtak, 7. ožujka i održava se do nedjelje, 10.… više »

TJEDNI PROGRAM

Ženijalni dani u kinu Kinoteka

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

Od 6. do 9. ožujka kino Kinoteka ugošćuje 5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije koja se povodom obilježavanja 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena održava u kinima diljem… više »

NAJAVE

Međunarodna premijera filma ‘Moj dida je pao s Marsa’

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Hrvatski znanstveno-fanstastični film za djecu, Moj dida je pao s Marsa ovog će tjedna imati međunarodnu premijeru na 22. izdanju FIFEM Festival International du film pour… više »

15. ZAGREBDOX

Veliki pečati 15. ZagrebDoxa filmovima “Na planini” i “Una Primavera”

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Na svečanoj dodjeli nagrada koja je održana u subotu navečer u dvorani 3 kina Kaptol Boutique Cinema u Centru Kaptol dodijeljene su nagrade pobjedničkim filmovima 15. izdanja ZagrebDoxa. U… više »

SJAJNO!

5. Ženijalni dani u Kino mreži

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

5. izdanje Ženijalnih dana, filmske manifestacije u povodu 8. marta ‒ Međunarodnog dana žena održat će se ove godine od 7. do 10. ožujka u 29 kina u 26… više »