Fun
VIC DANA

Mujo i dva pandura

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Muju zaustave panduri na putu kući, a on spusti prozor od auta, pogleda ih i nasmija se: - 'Alo, jeste l' vi blizanci? Panduri se zbunjeno pogledaju: - Jok, bolan, što pitaš?… više »

VIC DANA

Mujo i pismo

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo dobio pismo, otvorio ga i pročitao, pa ga blijed stavi u zadnji džep, sjedne u dnevnu na kauč, otvori pivo i zamišljeno se zagleda u zid. Fata ga gleda, pa stane pred njega i… više »

naspavana djeca bolje paze na nastavi
VIC DANA

Mali Mujica i narodne izreke

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mali Mujica dosađuje se na satu, kad učiteljica upita zna li netko neku narodnu poslovicu, a on brže-bolje digne ruku i ispali: - Tko rano rani, dvije sreće grabi! Učiteljica se nasmije; -… više »

Koliko imamo pravih Facebook prijatelja? / Pexels
VIC DANA

Plavuša i mobitel

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Plavuša razgovara s frendicom mobitelom, kad joj se počne pokazivati da je baterija pri kraju. Ona nervozno uzdahne i ispali: - Draga, daj ti sad mene nazovi, nemam više baterije! više »

VIC DANA

Mujo i selidba

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo se selio u novi stan, pa stavio ormar na leđa i ide uz stepenice, kad na trećem katu naleti na nove susjede koji ga zbunjeno pogledaju i upitaju: - Komšija, bolan, pa zar… više »

VIC DANA

Mujo i uletavanje Fati

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mujo izašao s jaranima u disko i primjeti Fatu kako zanosno pleše i mrda guzom, pa joj se počne približavati i skupljati hrabrost da joj uleti. Dođe on njoj s leđa, pa kad je… više »

VIC DANA

Mujo i Smrt

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mujo pijucka pivo u dnevnoj pred televizorom, kad netko zakuca na vrata. Mujo nastavi s pivom, no taj i dalje uporno kuca, pa se on s uzdahom digne i otvori vrata, a tamo - Smrt u kapuljači s… više »

MA DAJ!

Hello Kitty vina - stvarno postoje

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Da je božićno doba vrijeme svakakvih čuda, najbolje dokazuje lansiranje novih vrsta vina - Hello Kitty vina. Ne radi se, naravno, o novoj "vrsti" u pravom smislu riječi,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i banane

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Mali Mujica uzeo bananu prije odlaska u dvorište na igranje, pa sjedne na granu drveta i navali na nju. Skupili se klinci ispod drveta, pa će mali Ibro posprdno: - Muj'ce, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo i vožnja u pijanom stanju

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo se dobro napio s jaranima i u kasne sate odlučio krenuti kući. Uđe on u svog Golfa, krivuda ulicama kad najednom sijevne palica i panduri ga zaustave. Mujo opsuje, spusti prozor i… više »

VIC DANA

Ludi Mujo i bolnica

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo nazove bolnicu i javi se sestra: - Dobar dan, psihijatrija, izvol'te... Mujo upita: - Dobar dan, rec'te m', jel' soba 5 prazna? Sestra se zbuni: - Kako to mislite? Mujo ponovi: - Pa jel'… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
VIC DANA

Mujo, Fata i ljubav

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo i Fata se seksaju sve u šesnaest, pa kad su oboje svršili, izvale se na leđa i zapale po cigaru. Fata nakon par dimova upita Muju: - Mujo, bolan, voliš l' ti mene?… više »

VIC DANA

Mujo i pogodak na lotu

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo ulijeće u kuću nakon posla i s vrata upita Fatu: - Fato, bona, šta b' ti naprav'la da ja dobijem na lotu? Fata bez razmišljanja ispali: - Uzela b' ti pola u rastavi i… više »

VIC DANA

Mali Mujica i gorke suze

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mali Mujica sjedi na ulazu u zgradu i plače, pa mu priđe susjeda, zagrli ga i pokuša utješiti: - 'Ajde, bolan, 'ajde... bi'će u redu.... š'a je bilo, š'a… više »

VIC DANA

Pijani Mujo i Fata

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uhu: - Pijanduro jedna obična, 'o'š još pit'? Mujo šuti, a… više »