Fun
VIC DANA

Mujo ide na more

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Mujo odlučio otići na more s jaranima s posla, pa uplate oni aranžman preko sindikata i skupe se u zoru pred firmom. Za par minuta stiže novi novcati bus na kat, svi mu se dive pa se krenu… više »

VIC DANA

Mali Mujica i bolja ocjena

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Mali Mujica se pripremao za zadnji sat biologije kako bi povećao ocjenu, pa čeka pitanja profesorice k'o zapeta puška. Nakon par minuta ona upita: - Djeco, tko mi može reći jednog… više »

VIC DANA

Fata i debljina

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Mujo i Fata spremaju se na spavanje, on se već uvalio u krevet, a Fata stoji pred ogledalom i okreće se malo na jednu, pa na drugu stranu. Nakon par okreta, upita ona Muju: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Fata i novi hotel

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Mujo zasjeo s Hasom u kafanu i nakon par pića ga upita: - Bolan Haso, ćuo sam nešto što b' trebali i mi isprobat... Haso se zainteresira: - De, rec', šta je? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo konobar i plavuše

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mujo se zaposlio kao konobar u sezoni i jedno jutro sjednu mu tri zgodne plavuše na kavu. Izvade one mobitele i jedna upita: - Koja vam je šifra za wi-fi? Mujo ispali: -… više »

VIC DANA

Mujo i potraga za poslom

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Mujo čita novine, zastane na jednoj stranici i kaže Hasi:  - Vid' ovo, Haso, murija traži muskarca od 20 do 30 godina, jačeg stasa, pomalo ćelavog, koji noću hoda po parku i siluje žene.… više »

VIC DANA

Mujo na sudu

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Mujo ubio Fatu nakon skoro 40 godina braka, pa ga na suđenju zgroženi sudac upita: - Pa dobro, bolan, šta s' je ubio sad, a ne prije kad je tol'ko ne voliš? Mujo slegne… više »

VIC DANA

Mujo i šljiva na oku

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Mujo se dovukao u kafanu ujutro s masnicom na oku, sjeo i naručio duplu rakiju i kavu, pa se do njega sjedne Haso: - Mujo, bolan, o'klen t' ta šljiva na oku? Mujo uzdahne: - Od… više »

VIC DANA

Mujo i problemi s Fatom

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Mujo i Fata se posvađali, lete psovke i tanjuri, pa će Mujo zadihano: - Joo, koja s' ti idiotkinja, jel' znaš? Fata zafrljači još jedan tanjur prema njemu i odgovori: -… više »

VIC DANA

Mali Mujica i geografija

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Mali Mujica došao u dnevnu, sjeo kraj Muje na kauč i udubio se u knjigu, pa ga ovaj pogladi po glavi i upita: - Muj'ce, zlato bab'no, š'a učiš to? Mujica koncentrirano… više »

VIC DANA

Napaljeni Mujo i jadna Fata

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Mujo dolazi s posla sav napaljen i već s vrata viče: - Fato, stig'o sam... sa'ć' te jebavat' tamo đe ni'ko još nije!! Fata izleti iz kuhinje držeći se za uši i pobjegne u… više »

VIC DANA

Mujo i ljubavni savjeti

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Mujo odveo malog Mujicu u kafanu da ga naučio nešto o životu, pa mu uz rakijice i pivo objašnjava životne istine. Mali klima, već dobrano pijan, kad će Mujo: - Eto, Muj'ce, to… više »

FORA :)

Službeni prognostičar SP u Rusiji je - mačak Ahilej

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Mačak Ahilej odabran je za glavnog prognostičara nadolazećeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Bijeli mačak koji živi u muzeju Ermitažu bit će službeni vidovnjak koji će… više »

VIC DANA

Mujo i pedeseta godišnjica braka

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Mujo i Fata stigli do pedesete godišnjice braka, pa će Mujo: - Bona, lijepa nam je okrugla godišnjica, zakla'ć'mo janje da proslavimo! Fata ga pogleda ispod oka i procijedi: -… više »

VIC DANA

Fata u kupaonici

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Fata se žali jaranici: - Juče dođem ti ja kući i čujem kako neko stenje u kupatilo. Kad pogledam moj Mujo drka. Jaranica se zbuni: - I šta s' uradila ? Fata slegne ramenima: - Ja… više »