Fun
VIC DANA

Mujo i komplimenti Fati

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Mujo i Fata se spremaju za izlazak, pa on sjedne u dnevnu uz pivo dok čeka Fatu da obavi sve što treba. Ulazi Fata nakon dobrih pola sata, okrene se oko sebe i upita: - Jel', bolan,… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina torta

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Mujo dolazi u slastičarnicu kupiti tortu za Fatin rođendan, pa ga prodavačica upita: - Koliko ukrasnih svjećica da stavimo? Mujo slegne ramenima: - Tri'es' pet, k'o i uvijek... više »

VIC DANA

Mali Mujica na faksu

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Mali Mujica dolazi kući s ispita na faksu i Mujo ga upita: - Jesi l' proš'o? Mujica odmahne glavom, pa Mujo poludi: - A jesi l' znao pitanja? Mujica klimne, a Mujo nastavi urlati: - Pa… više »

VIC DANA

Mujo i Fata na parkingu

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Mujo i Fata sjede u autu na usamljenom parkiralištu, pa se Mujo ohrabri i upita: - Nego... rec' ti men', bona, š'a ti misliš o situaciji u Iraku? Fata ga pogleda… više »

VIC DANA

Fata i pregled kod doktora

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Fata se već par dana osjeća loše, pa ode kod doktora da vidi što joj je. Doktor je pregleda, napravi pretrage pa je pozove u ordinaciju kad su stigli rezultati: - Fato, vi il'… više »

VIC DANA

Mujo i mali Mujica na nogometu

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Mujo se vraća s posla i pred zgradom ugleda svog malog Mujicu kako natjerava nogometnu loptu po travi. Skine Mujo jaknu, zasuče rukave i krene se ganjati s Mujicom. Igraju oni tako jedno pola… više »

VIC DANA

Mujo i udaja male Fate

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Mujo sretne Hasu na čaršiji, a ovaj ga odmah upita: - Mujo, bolan, čujem da s' ud'o malu Fatu, kako joj je u braku? Mujo se pohvali: - Aaa, pravo dobro, ima super muža... kupuje nakit,… više »

VIC DANA

Kako je Fata ostavila Muju

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Mujo u kafani niže rakijice jednu za drugom, a niz obraze mu liju suze, pa ga konobar Haso upita: - Š'a je bilo, jarane, što s' se smrk'o? Mujo zatrese glavom: - Ostav'la me… više »

VIC DANA

Mujo i punica u bolnici

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Mujo došao u bolnicu provjeriti kako mu je punica koja već danima leži na pretragama, pa pronađe njenog doktora i zabrinuto upita: - Doktore, kako je? Doktor uzdahne: - Ne znam kako b'… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
VIC DANA

Mujo i razgovori nakon seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Mujo i Fata se pohvatali ujutro u krevetu, pa nakon toga se Fata priljubi uz Muju i upita ga: - Mujo moj, kakve ti žene više voliš - lijepe ili pametne? Mujo se zamisli, pa… više »

VIC DANA

Suze malog Mujice

objavljeno prije 6 mjeseci

Mali Mujica sjedi pred zgradom i neutješno plače, kad naleti susjeda Habiba i zabrinuto upita: - Muj'ce, š'a je bilo, š'a plačeš? Mujica odvrati kroz suze: - Babo… više »

VIC DANA

Mujo i Hasine nevolje

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Dođe Mujo kod Hase i vidi da ovaj ima zamotana oba uha pa ga pita: - Haso, bolan, šta to bi s tobom? Haso će tužno: - A jeb'ga, pegl'o sam veš, zazvonio telefon, a ja sam… više »

VIC DANA

Štogod viceva o plavušama

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Koliko ima viceva o plavušama? - Niti jedan, sve je istina. --------------------------------------------------------- Voze se dvije plavuše gradom i traže parking. Nema mjesta,… više »

VIC DANA

Fata i večernji izlazak

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Fata se sredila od glave do pete za večernji izlazak pa stane zadovoljno pred ogledalo i upita na glas: - Ogledalce, ogledalce, rec' ti men' 'ko je najljepši na svijetu? Iz ogledala se… više »

VIC DANA

Mujo i nestali Garonja

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Mujo dolazi tužan u kafanu, reda rakijice jednu za drugom, pa ga nakon pete upita konobar Haso: - Mujo, bolan, š'a t' je, š'a s' se tako stis'o? Mujo uzdahne: - Ma pust', bolan,… više »