Fun
VIC DANA

Mujo i svjetsko nogometno prvenstvo

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Mujo zasjeo gledati svjetsko nogometno prvenstvo, pripremio pivo i grickalice, kad u dnevnu upada Fata, stane pred televizor oskudno odjevena i upita ga: - Mujo, bolan, a da ja sam počnem… više »

VIC DANA

Mali Mujica i dva pitanja

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Mali Mujica sve šeta oko Muje koji na kauču čita novine, pa na kraju skupi hrabrost i stane pred njega: - Babo, babo, mogu l' te pitat' dva pitanja? Mujo spusti novine: - Jašta,… više »

VIC DANA

Mujo i problem u kazalištu

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Mujo i Haso otišli u kazalište, našli svoje mjesto u loži, kad negdje usred prvog čina Muju stisne pa on upita Hasu: - Haso, bolan, jes' vidio đe je tu ćenifa? Haso… više »

VIC DANA

Mujo i križaljka

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

Mujo sjeo na jutarnju kavu u omiljenoj kafani, pa uzme novine i krene rješavati križaljku. Kad je zapeo, upita Hasu za susjednim stolom: - Haso, bolan, de' pomoz'... život'nja, pet… više »

VIC DANA

Mujo i zadovoljna žena

objavljeno prije 21 dan i 4 sata

Mujo dolazi ujutro u kafanu nasmijan, pa ga Haso upita: - Š'a s' tako veseo, š'a se dogod'lo? Mujo se nasmije: - Dolazim ja sinoć kuć' p'jan k'o guz'ca, otvore se vrata, a na… više »

VIC DANA

Fata i loše naočale

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Fata zasjela na kavu s jaranicama i pretresaju sve moguće teme, pa se na kraju pojavi i pitanje koliko koja ima kila. Kad je došao red na Fatu, ona ispali: - 78 kila s naočalama...… više »

VIC DANA

Mujo i ribice

objavljeno prije 23 dana i 4 sata

Mujo dolazi s posla i sjeda za stol za ručak, kad ga Fata nakon par zalogaja upita: - Mujo, bolan, sjećaš kad s' ono pred po' god'ne iš'o s jaranima na pecanje? Mujo ispali kao… više »

VIC DANA

Mujo i tuširanje s Fatom

objavljeno prije 24 dana i 4 sata

Mujo sjedi u kafani sav utučen, pa dođe do njega Haso s rakijicom da ga razvedri: - Šta je, bolan, Mujo, šta's' se stis'o? Mujo odmahne glavom: - Ma, ostav'la me Fata.... Haso… više »

VIC DANA

Mujo i problemi u gaćama

objavljeno prije 25 dana i 4 sata

Mujo dolazi kod doktora i panično ga upita:- - Doktore, pomagaj, zlo i naopako... više m' se ne diže na moju Fatu?!?! Doktor ga pregleda i naruči da dođe sutra s Fatom. Mujo je dovede,… više »

VIC DANA

Mujo i uvaljivanje Fati

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Mujo izašao u kafanu navečer, sređen i uredno obrijan pa gleda žene da bi isprobao svoj novi ulet koji je smislio. Ugleda on zgodnu Fatu u minjaku na kraju šanka, pa joj priđe s… više »

VIC DANA

Mujo na svjetskom prvenstvu

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

Mujo se plasirao na svjetsko nogometno prvenstvo s reprezentacijom i pred utakmicu s Portugalom kaže mu trener: - Mujo, ti s' mi najbolji u obrani, ti čuvaš Ronalda... nedaj mu da… više »

VIC DANA

Mujo i centimetri

objavljeno prije 28 dana i 4 sata

Mujo i Fata leže u krevetu pa se Mujo otkrije i pokaže ćunu: - Vid' ga, Fato, da je samo dva centa dulji, bio b' kralj! Fata sarkastično uzvrati: - Jest', vala, pravo bi bio... da t' je dva… više »

VIC DANA

Mujo i njegov mali tehničar

objavljeno prije 29 dana i 4 sata

Mujo i Fata se oženili, pa nakon svadbe odu u hotel. Skinuo se Mujo i pokazuje Fati onu stvar: - Vid' bona što imam! Fata razočarano ispali: - Mali ti je nekako, bolan... Mujo se ne da… više »

FORA :)

Što je na drugoj strani svijeta?

objavljeno prije 29 dana i 22 sata

Gdje biste završili da počnete kopati tunel ravno kroz središte Zemlje? Ako vas to pitanje muči, nema potrebe za daljnjim razbijanjem glave - internetska… više »

VIC DANA

Plavuša i doktor

objavljeno prije 1 mjesec

Plavuša sjela na šank u noćnom klubu i izazvala pažnju svih frajera u blizini, a jedan napokon skupi hrabrost i dođe do nje: - Dobro veče, mogu li vam platiti piće?… više »