Fun
VIC DANA

Mujo i blagi sudac

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Mujo pao u pljački banke i doveli ga panduri pred suca, a ovaj će mu nakon što je pročitao optužnicu: - Mujo, ako vratiš pare, smanj'ć'mo t' kaznu. Mujo uzdahne: - Sudac, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo i najbolji doktor

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Mujo sjedi u čekaonici kod doktora kad uđe Haso šepajući i sjedne kraj njega. Pozdrave se oni, pa ga Haso upita: - Jel', kak'i je taj doktor? Mujo klimne: - Dobar, bome, pravo dobar...… više »

VIC DANA

Mujo i svađa s ludom Fatom

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Mujo dolazi s posla i već s vrata počne urlati na Fatu koja nije napravila večeru. Fata mu ne ostane dužna i uskoro lete psovke i tanjuri, pa će Mujo nakon par minuta: - Fato, bona, jel'… više »

VIC DANA

Mali Mujica na testu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Mali Mujica došao u školu, kad im učiteljica već na prvom satu podijeli papire za test iz matematike. Kad je došla do njega, da mu papir i zaprijeti: - Muj'ce, nadam se… više »

VIC DANA

Fata i prosjak

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Mujo se vrati s posla, a Fata mu se odmah s vrata pohvali: - Mujo, bolan, doš'o prosjak danas na vrata!! Mujo klimne: - Dobro, i šta s' naprav'la? Fata se ponosno isprsi: - Dala… više »

VIC DANA

Mali Mujica i vic o policajcima

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Mali Mujica ulazi u kuću nakon igranja s rajom u dvorištu, pa veselo dotrči do Muje: - Babo, babo, čuo sam super vic o pandurima... 'oć' ti ispričat'? Mujo uzdahne: - Muj'ce, jebemu… više »

VIC DANA

Plavuša i požar

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Plavuša uspaničeno zove vatrogasce: - Halo, vatrogasci, upomoć, gori mi kuhinja, dođite odmah!!! Vatrogasac s druge strane je smiruje: - U redu je, gospođo, stižemo... kako da dođemo… više »

VIC DANA

Vicevi za vedrije Valentinovo

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Mujo naiđe na Hasu na čaršiji i zgrabi ga panično za kaput: - Haso, bolan, pomagaj! Danas je Valentinovo,  ne znam Fati šta bi uz'o, bogata je i ima sve! Haso mali… više »

VIC DANA

Fata i selo

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Mujo bijesan dolazi kući, zalupi vrata i zaurla već pri ulasku u dnevnu sobu: - Fato, bona, priča se da me varaš sa celim selom! Fata mirno lakira nokte i promrmlja sebi u bradu: -… više »

VIC DANA

Mujo i bivša ljubav

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Mujo se zaputio na čaršiju pa putem sretne bivšu curu. Pozdrave se oni, a Mujo će: - Sl'šaj, bona, naš'o sam novu curu, al' sam baš jučer mislio puno na… više »

VIC DANA

Mali Mujica i zaljubljenost

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Mali Mujica sjedi u dnevnoj i sve se nešto meškolji, pa u jednom trenutku upita Muju: - Babo... jesi l' se ikad zaljubio u učitelj'cu? Mujo klimne: - Jesam, što? Mujica… više »

VIC DANA

Mujo i mala Viagra

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Mujo ulazi u apoteku i ispod glasa pita: - Ima l' Viagre? Prodavač klimne, a Mujo tiho nastavi: - Ja b' onu malu, od pe'cet miligrama... Prodavač odmahne glavom: - Nema trenutno, ima samo od… više »

VIC DANA

Mujo i poduka iz seksa

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Mujo odveo Afrikanca iz firme na piće, pa ga nakon par rakijica upita: - Jarane, u čem' je vaša tajna? Svi kažu da pravo dobro guzite? Afrikanac slije rakijicu u grlo i nasmije se: - E… više »

VIC DANA

Fata i operacija nosa

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Fata stoji pred ogledalom u spavaćoj sobi i gleda se sa svih strana, pa nakon nekog vremena kaže Muji: - Mujo, bolan, mislim da b' trebala na plastičnu operaciju... Mujo podigne pogled s… više »

VIC DANA

Mujo kod gatare

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Mujo ode kod gatare da mu prorekne budućnost, pa mu ona uzme dlan i gleda, gleda... nakon par minuta uzdisanja i okretanja očima, napokon ispali: - Daklem... 'vako t' kaže... do tri'es'pete… više »