Fun
dug dugovanja novac
VIC DANA

Mali Mujica i kusur

objavljeno prije 4 mjeseca

Fata poslala malog Mujicu u trgovinu po kruh i mlijeko i dala mu krupnu novčanicu, pa kad se mali vratio i stavio vrećicu na stol, Fata ga upita: - A đe je kusur? Mujica neuvjerljivo ispali:… više »

VIC DANA

Mujo i utovar

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Mujo našao posao na utovaru, pa cijelo jutro nosi vreće krumpira u kamione. Naleti u neko doba Haso, pa ga upita: - Š'a radiš, bolan? Mujo ga pogleda ispod oka i… više »

VIC DANA

Mujo i Fata željna seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo se zaposlio kao noćni čuvar i sve ide kao podmazano, kad ga jedne večeri nazove Fata i uzbuđeno prošapće u telefon: - Mujo, bolan, dolaz' kuć' odma', gledala sam jedan od onih… više »

VIC DANA

Mujo i mito

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Mujo ostao bez vozačke, ali kako mu se ne da hodati i voziti tramvajem, on i dalje svaki dan na posao i s njega ide autom. Jedne večer vozi se on, kad najednom iskoči pandur iz grma i… više »

VIC DANA

Mujo i miš

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo došao kući u sitne sate dobrano pijan, uvalio se kraj Fate i zaspao kao klada, kad ga ova u neko gluho doba drma: - Mujo... Mujo... bud' se, pijanduro jedna! Mujo se okrene,… više »

VIC DANA

Mujo i naočale

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo dođe kod okulista i potuži se: - Doktore, mislim da mi trebaju naočale za čitanje! Doktor ga pregleda i da mu recept za naočale, kad se nakon par dana Mujo opet pojavi i baci naočale na… više »

VIC DANA

Mujo i otkaz

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo sjedi u kafani prilično snuždeno i niže rakije jednu za drugom, pa Haso sjedne do njega i upita ga zabrinuto: - Mujo, bolan, šta s' pokis'o, šta ne valja? Mujo uzdahne: - A… više »

VIC DANA

Mujo i tablete

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo uleti doktoru u ordinaciju i već s vrata se počne tužiti: - Doktore, bolan, pomagaj.... nemerem spavat', nemerem jebavat', nemerem s jaranima u kafani popit piće u miru, sav sam lud!… više »

VIC DANA

Mujo i kvaliteta seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo cijelu večer snima Fatu u kafani, baca fore i časti je, pa je na kraju ipak uspije nagovoriti na seks. Odu oni kod njega, kresnu se, a Fata nakon seksa zapali cigaru i prokomentira: -… više »

VIC DANA

Mujo i jaran Haso na tržnici

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo na tržnici traži najbolje jabuke, kad naleti na Hasu pa ga upita: - Haso, bolan, jel' se ti sjećaš mene? Haso se nasmije; - Jašta, Mujo, kako b' te zaboravio, išli u… više »

VIC DANA

Mujo i nova tetovaža

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mujo ulazi polako u kafanu, pažljivo sjeda za stol i glasno odahne, pa ga Haso upita: - Š'a je, bolan, š'a uzdišeš? Mujo odmahne rukom: - Ma, napravio sam jučer… više »

VIC DANA

Mujo i razgovor tijekom seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Mujo i Haso lagano pijuckaju u kafani, pa nakon par pića razgovor krene na seks. Nakon malo samohvale, upita Haso Muju: - Mujo, bolan, pričaš l' ti išta s Fatom kad se… više »

VIC DANA

Mujo i planiranje godišnjeg

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo sjedi u dnevnoj i pijucka pivo, kad upada Fata i sjedne kraj njega: - Mujo, bolan, trebam sutra upisat' godišnji na poslu... šta ć'mo ove god'ne - na planine il' na more?… više »

VIC DANA

Mujo i Haso na Divljem zapadu

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mujo i Haso ulaze u salun na Divljem zapadu. Mujo pogledom zaokruži po salunu i gurne Hasu: - Haso, vidiš onog tamo sa šeširom... Haso ga prekine: - Mujo, bolan, svi… više »

VIC DANA

Plavuša u salonu automobila

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Plavuša ulazi u salon automobila i odmah privuče pažnju prodavača koji se stvori kraj nje i mazno je upita: - Dobar dan, mogu li pomoći? Plavuša klimne: - Da, željela bih novi… više »