Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 15 sati i 13 minuta

K.D. Vatroslava Lisinskog (19.30h, 150/200 kn) Zagrebačka filharmonija, Off ciklus - Gonzalo Rubalcaba, klavir The Garden Brewery(20h) Plavica Scena Kontesa (20h) Chansonfest 2018 A Most… više »

NAJAVE

VIB danas slavi veliki Pearl Jam uz cjelovečernji program do 5 ujutro

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Vraća nam se Pearl Jam Tribute! Jeremy's Alive u Savsku 160! Oko njihovih nastupa ne treba puno riječi, isporuka je uvijek na razini, a krcata dvorana Vintage Industriala to uvijek… više »

INMUSIC 2019

U prodaji su blagdanski paketi za INmusic festival #14!

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Ograničen broj festivalskih ulaznica i blagdanskih paketa po povoljnijim cijenama dostupan do 29. studenog ili do isteka zaliha. Veliko ime INmusica #14 saznat ćemo 30. studenog kada ulaznice… više »

NAJAVE

#doubletrouble ovog petka u VIB-u

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Prilika da se predstavi jedno odlično novo, širem krugu ljudi nepoznato glazbeno ime, jedno je od najvećih zadovoljstava bavljenja organizacijom koncerata. Nakon sad već nepreglednog… više »

NAJAVE

Kojoti prvi put u Saxu!

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

Jedan od najboljih rock 'n' roll bendova s ovih prostora - Kojoti, nastupit će prvi put u kultnom zagrebačkom klubu koji će ih ugostiti u subotu, 24. studenoga. U intimnom prostoru… više »

NAJAVE

Ljetno kino u subotu 10. studenog u klubu Sax!

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Povodom dvadesete godišnjice kultnog kluba SAX!, veseli trio Ljetno kino zasvirat će u subotu, točnije 10. studenog u zagrebačkom klubu i po tko zna koji put prirediti nezaboravnu… više »

NAJAVE

Clash frontmana Cojonesa i Ruiza u srijedu u Vintage Industrialu

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Vraćamo se u zagrebačke 2000-te kad su pod okriljem Sonic Doom Recordsa prve službene albume izbacili Cojones I Ruiz, te ćemo upravo frontmene ovih bendova - Bojan (Cojones) i Tommy (Ruiz) -… više »

NAJAVE

Koncert Zagrebačkog kvarteta u CZK Novi Zagreb, 7. studenoga

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Zagrebački kvartet sprema se za klasični koncert koji će se održati ovu srijedu, 7. studenoga u CZK Novi Zagreb, Galerija Vladimir Bužančić u 20:00 sati. Da se malo vratimo u povijesti -… više »

NAJAVE

Jeste li spremni za Lu Jakelić?

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Lu Jakelić nije u potpunosti novo ime na sceni - na društvenim mrežama njeni pratitelji je znaju kao snenu, "kišnu kantautoricu s Mjeseca" koja vrijeme provodi stvarajući i… više »

COOL

Beatles maraton ovoga vikenda u Vintage Industrialu

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

U studeni ulazimo s cjelonoćnom posvetom The Beatlesima uz Help! A Beatles Tribute koji će vas očarati svojom scenskom i glazbenom izvedbom. Proslavit ćemo 50 godina dva njihova izdanja… više »

NAJAVE

Njujorški tandem koji je osvojio svijet, Sofi Tukker, na Exit Festivalu

objavljeno prije 15 dana i 8 sati

Vijest da jedan od najvećih alt-rock bendova svih vremena The Cure otvara EXIT festival 4. srpnja snažno je odjeknula u cijeloj Europi, zbog čega su i prve serije ulaznica rasprodane za svega… više »

NAJAVE

EKV party i proslava 30 godina albuma Samo par godina za nas u petak u Vintage Industrialu

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

U PETAK 2.11. 2018. obilježavamo 30 godina EKV-ovog albuma 'Samo par godina za nas'. Upravo zato obavezno navratite u Savsku 160 na EKV party do 5.00 ujutro i to za cijenu od 10 kuna za… više »

NAJAVE

FonoKinoteka predstavlja: Lika Kolorado

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

U sklopu novog izdanja FonoKinoteke, sve popularnija indie rock četvorka predvođena Filipom Riđičkim - Lika Kolorado - u subotu 17. studenoga stiže na pozornicu kina… više »

NAJBOLJI!

Halloween K-pop Party u Buena Visti!

objavljeno prije 16 dana i 11 sati

Halloween party uz K-pop? Zvuči sjajno! Pandakon je tek završio, a mi dalje šibamo punom parom. Uvodimo vas u prvi u ciklusu mnogih 놀자 KCE k-pop tematskih partija ( 놀자 prevedno… više »

NAJAVE

Sane u subotu 3. studenog u Saxu!

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

"Nije nas bilo pet godina u ovoj postavi. Ok, skoro pet godina. I onda smo se malo vidjeli. Pa smo odsvirali malo. Pa smo se čuli. Pa smo odlučili opet odsvirat svirku u Saxu, gdje smo… više »