Glazba
NAGRADE

Objavljene nominacije za Rock&Off nagradu

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Jonathan, indie rock bend iz Rijeke te splitski hip hop Bach Vojko V  zvijezde su nominacija prvog izdanja nagrade Rock&Off s čak 4 nominacije, a slijedi ih reper Edo Maajka s tri… više »

NAJAVE

Natali Dizdar priprema intimni koncert u Vintage Industrialu za Valentinovo

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Nakon odlične koncertne 2018. godine, a zbog interesa fanova za novim koncertom, Natali Dizdar vraća se u Zagreb na svoje prvo koncertno Valentinovo u intimnijoj atmosferi Vintage… više »

NAJAVE

Monarchy u Tvornici kulture 12. veljače

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Britanski electro pop duo Monarchy stižu u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak, 12. veljače gdje će koncertno predstaviti svoje novo izdanje „Mid: Night". Monarchy feat Dita Von Teese… više »

NAJAVE

Mario Rašić i Nebojša Buhin promoviraju zajednički album u Saxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Stalan član postave banda je trubač Marko Prepelić, dok se na promociji očekuju razni gosti. Nakon koncerata u Varaždinu, Bjelovaru i Šibeniku ovo će biti prvo live predstavljanje u… više »

NAJAVE

Cojonesi siječanjsku europsku turneju završavaju koncertom u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Nakon dugo vremena, u četvrtak 17. siječnja 2019. godine, u Vintage Industrial se vraćaju COJONES - glasni zagrebački sinovi rocka u sklopu nove europske turneje. Priča o grupi Cojones… više »

NAJAVE

MONO - turneja povodom 20. obljetnice benda

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Japanske post rock legende MONO vraćaju se u Zagreb 25. travnja. Na turneji kojom obilježavaju 20 godina benda i promoviraju novi album "Nowhere Now Here" nastupit će u klubu Močvara praćeni… više »

NAJAVE

Ovog četvrtka Šomazguni! obećavaju najzabavniji ZG koncert ovog tjedna !

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

ŠOMAZGUNI su najsvježiji izdanak jedne od kreativnih priča Žana Jakopača koja je započela još 1999. bendom Šo! Mazgoon, a sada kao akustičarski band varijabilnog… više »

NAJAVE

MILK na novom Jazz Story u VIB-u

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

U novu 2019. ulazimo s domaćom jazz delikatesom - MILK (Maja Rivić, Ivan Roban Križić, Luka Čapeta i Kruno Levačić. Upad je besplatan, a koncert je sjedeći. MILK je kvartet koji na licu… više »

SVIM NA ZEMLJI

Igor Geržina održao seriju zapaženih koncerta na zagrebačkom Adventu

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Serija adventskih koncerata na Europskom trgu odličan su završetak još jedne uspješne godine saksofonista Igora Geržine. Sa svojim bendom sastavljenim od vrsnih… više »

NAJAVE

Elvis Presley Tribute u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Prve novogodišnje subote, 5. siječnja, proslavit ćemo ono što bi bio 84. rođendan jednog i jedinog Kralja - Elvis Presleya i zbog toga imamo #doubletrouble - Johnny and his… više »

NAJAVE

Šajeta sprema spektakl u Saxu!

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Nakon velike #DupliAlen manifestacije u listopadu, dašak Kvarnera i Istre dolazi ponovo u Sax i to u subotu, 12.siječnja. Za to će zaslužan biti, a tko drugi nego… više »

SJAJNO!

Bečka filharmonija otvara svoju glazbenu akademiju

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Bečka filharmonija san je svakog talentiranog glazbenika, a ako spadate u takve, evo dobre vijesti za vas - otvaraju vlastitu glazbenu akademiju! Glazbena akademija Bečke filharmonije trebala… više »

NAJAVE

Vök u Tvornici 14. veljače

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Islandski electro dream pop band Vök vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture u četvrtak 14. veljače 2019. Prošlo je godinu dana od premijernog nastupa održanog u istom klubu, a… više »

NAJAVE

Pipsi za doček Nove godine u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Pipsi se vraćaju u Vintage Industrial i to na finalni koncertni datum 2018. Nakon prošlogodišnjeg trodnevnog božićnog koncerta, upravo u Savskoj 160, ne propusti 31. prosinca… više »

NAJAVE

Novogodišnji 80's Party by Tomi Phantasma u Route 66

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

U ponedeljak 31. prosinca će se u zagrebačkom klubu Route 66 održati Novogodišnji 80's Party by Tomi Phantasma na kojem ćete moći dočekati Novu 2018. godinu uz 80's hitove uz… više »