Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

Samsung osvojio 30 nagrada

objavljeno prije 11 sati i 47 minuta

Tehnologija koja je sada prisutna u gotovo svakom aspektu našeg života ima u pozadini neku pokretačku inovaciju. Svakodnevno inovatori stvaraju nove proizvode, metode i ideje. Zapravo,… više »

NOVOSTI

Huawei bi mogao biti zavidan jer Xiaomi izgleda ulazi u američko mobilno tržište

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Xiaomi je najavio veliki događaj koji će se održati 8. prosinca u New Yorku, ali nisu otkrili što točno za taj dan spremaju. Informacija je u javnost puštena preko Reddit-a,… više »

SAZNAJEMO

Samsung One UI korisničko sučelje donosi novo mobilno iskustvo

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Samsung Experience uskoro će biti zamijenjeno Samsung One UI sučeljem. Izgleda moderno, minimalistički, jednostavnije za korištenje i predstavlja dobar temelj za budućnost presavijenih… više »

NAJAVE

Nokia 9 PureView napokon debitira ove godine?

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Nokia 9 PureView, pametan telefon o kome više od godinu dana kruže glasine, nikako da ugleda svjetlo dana. Čak se neko vrijeme šuškalo da Nokia 9 ne postoji. Međutim, ako… više »

RECENZIJA

XIAOMI BLACK SHARK recenzija

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Sjećate li se Nokia N-Gage ili Sony Ericsson Xperia Play mobitela namijenjenih igranju igara? Ove godine neki su proizvođači pametnih telefona izvukli njihovu ideju iz povijesti muzeja… više »

NOVOSTI

5 godina jamstva za Samsung UHD i QLED televizore

objavljeno prije 8 dana i 12 sati

Planirate li uskoro kupiti novi TV? Možda da razmislite o Samsung UHD i QLED TV prijemnicima? Tvrtka nudi za modele N serije iz 2018. godine dodatno petogodišnje jamstvo. Samsungova… više »

TECH

Europski tjedan robotike 2018

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Europski tjedan robotike 2018 (ERW 2018), koji se održava od 16. do 25. studenoga 2018. godine diljem Europe nudi tjedan dana raznih interaktivnih javnih događaja vezanih uz robotiku. Do sada… više »

PAMETNO

Opera za Android naučila je blokirati dosadne obavijesti o upotrebi kolačića

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Tvrtka Opera Software, sa sjedištem u Oslu, nadogradila je svoj popularni mobilni web preglednik za Android novom inovacijom: blokerom prozora s obavijestima o korištenju… više »

INICIJATIVA

STEM revolucija - Razredna nastava

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Osnovne škole diljem Hrvatske od danas se mogu prijaviti za sudjelovanje u projektu STEM revolucija - Razredna nastava koji će digitalnu pismenost i programiranje uz micro:bit… više »

NOVOSTI

Qualcomm Snapdragon 6150 i 7150 nova srednja klasa čipseta

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Novi Qualcomm čipseti srednje klase, oznake Snapdragon 6150 i 7150, dolaze nam vjerojatno sljedeće godine u ožujku. Qualcomm Snapdragon 6150 i 7150 nasljeđuju trenutne 6xx i 7xx modele i… više »

NOVOSTI

Lenovo Z5 Pro: pristupačan smartfon s 4 kamere i 95 % površine zaslona

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Lenovo slijedi korake Xiaomi i Honora. Predstavili su Z5 Pro pametan telefon s 4 kamere, kliznim mehanizmom, čitačem otisaka prstiju u zaslonu površine čak 95% u odnosu na… više »

COOL

Smart City Challenge hackathon u Splitu

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Smart City Challenge hackathon je maratonsko natjecanje koje će se održati od petka 16. studenog do nedjelje 18. studenog na Sveučilištu u Splitu u sklopu Global Entrepreneurship… više »

EHHH...

WhatsApp uvodi oglase

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

WhatsApp je jedna od najomiljenijih aplikacija za dopisivanje, ali izgleda da je došlo vrijeme naplate popularnosti i besplatnog korištenja - planiraju uskoro svojim korisnicima… više »

PREVARE

Prevara se širi Facebookom, ne nasjedajte!

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

Prevare na internetu pojavljuju se stalno, u valovima, pa ne čudi da je MUP izvijestio da su zaprimili više prijava građana o lažnim nagradnim igrama na Facebook stranicama čiji je… više »

EHHH...

Ruski hakeri pustili osobne podatke s Facebooka na web

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Osobni podaci 257 tisuća korisnika Facebooka, uključujući privatne poruke 81 tisuće korisnika, dostupne su online od početka rujna, a podijelili su ih navodno ruski hakeri, izvijestili su iz… više »