Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

Galaxy A8: dvije prednje kamere i dvije SIM verzije

objavljeno prije 9 sati i 40 minuta

Najnoviji Samsungov model na hrvatskom tržištu Galaxy A8 (2018) dostupan je u dvije verzije - s jednom i s dvije SIM kartice. Samsungova A serija pametnih telefona kombinira premium… više »

KOMENTAR

Treba nam internetska policija!

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Zamislite da ste navečer izišli iz kuće. I - s jedne strane stoji netko sa zastavom Njemačkog Reicha, a s druge strane - muškarac koji u megafon viče: „Neka gore domovi za… više »

NOVOSTI

Huawei nadograđuje Honore na EMUI 8.0

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Huawei će nadograditi svoje Honor 8 Pro, Honor 8 Lite, Honor 9i i Honor 7X mobitele s novim, AI nadograđenim EMUi 8.0 sučeljem. Baza je Andorid 8.0 Oreo, a Huawei je to začinio s par dobrih… više »

Koliko imamo pravih Facebook prijatelja? / Pexels
MA DA?

Facebook najavio promjene - i to drastične

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Mark Zuckerberg najavio je velike promjene u algoritmu koji uređuje početnu stranu, to jest rubriku "Novosti" (News Feed) Facebooka pa će tako od sada prioritet biti na "smislenim… više »

Facebook stvara ovisnost /Pixabay

Facebook radi Portal - Big Brother gadget za kućanstva

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Facebook se odavno proziva kao Big Brother, a novi gadget koji priprema njihov tim Building 8 radi na uređaju koji bi mogao dovesti u pitanje zaštitu privatnosti. Facebook radi na… više »

NAJAVE

LG G7 – OLED, 4 kamere, SD845 i iris skener

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

LG G7 će biti punokrvni flagship. Za razliku od prošlogodišnjeg LG-a G6, koji je stigao sa starim čipsetom, LG G7 će biti hardverski aktualan. Novi Snapdragon 845 čipset i… više »

OPA!

Bitcoin dolazi u Facebook?

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Kritike posljednjih mjeseci upućene Facebooku očigledno su shvaćene ozbiljno. Osim što je Mark Zuckerberg obećao 2018. posvetiti decentralizaciji i poboljšanju uvjeta… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy A8 (2018) - stigao je!

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Samsung Galaxy A8 (2018) stigao je u prednarudžbu za hrvatske kupce, na vašem stolu može biti 19.1. Novi Samsung dobro izgleda, ima super zaslon i radi super selfie s Live Focus… više »

BRAVO

CircuitMess uspješno se predstavio na sajmu CES uz snažnu potporu HT-a

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Na najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike CES koji se održao u Las Vegasu, predstavio se i hrvatski startup CircuitMess sa svojom igraćom konzolom MAKERbuino. Odlazak u Las… više »

NOVOSTI

AOC se udružio s G2 Esports organizacijom

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Specijalist za monitore AOC službeno je predstavio svoj globalni esport sponzorski program udružujući se s G2 Esports, jednom od najmoćnijih i najuspješnijih eSports organizacija na… više »

NOVOSTI

Sony predstavio nove Xperie - L2, XA2 i XA2 Ultra

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Sony je jučer predstavio tri nove Xperie - L2, XA2 i XA2 Ultra. Osim boljeg hardvera raduje osvježeni dizajn. Bezeli su napokon svedeni u normalne okvire, no ovo je tek ugrijavanje za… više »

OHO!

Kaznene prijave za govor mržnje na društvenim mrežama u Njemačkoj

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

U Njemačkoj se od Nove godine provodi zakon koji sprječava širenje govora mržnje društvenim medijima. Tako je, kazneno prijavljen i zastupnik krajnje desnice AfD Jens Maier jer… više »

GLASINE

Sony Xperia XZ2 - glasine i moguće specifikacije

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Sony Xperia XZ2 - ako će se tako zvati, ako je ovo taj model, i ako ovi screenshoti nisu fake (dakle, mnogo ako) - dobit će dvije stražnje 12 MP kamere, dok će prednja imati 15 MP. Zaslon će… više »

WOW!

Spectre i Meltdown ugrožavaju privatnost na svim platformama

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Intel, AMD i ARM su u top 5 proizvođača čipova na svijetu, a svi imaju goleme sigurnosne propuste koji hakerima omogućuju da provale u stvarno sve - od pametnih satova i narukvica preko baby… više »

NOVOSTI

Lenovo K320t - cool mobitel za svaki džep

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Lenovo K320t dolazi u kućištu izrađenom od kvalitetne plastike dimenzija 155,2 x 73,5 x 8,5 mm i mase 153,8 grama. Na stražnjoj strani je prisutan ID senzor otiska prsta.… više »