Hi-tech
DA?

Google neće koristiti umjetnu inteligenciju u oružanim sustavima

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Google je objavio smjernice za primjenu tehnologije, uključujući i obvezu da neće koristiti umjetnu inteligenciju u oružanim sustavima. Kompanija se suočila s valom nezadovoljstva radnika i… više »

ZAPAMTITE!

Kako napraviti sigurnosnu kopiju WhatsApp računa

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

WhatsApp uskoro ukida neke račune i istovremeno briše sve - komunikaciju, slike, video... i što sada? Dobra je vijest da se Google složio omogućiti korisnicima WhatsAppa… više »

SAVJETI :)

Kako se brzo puni mobitel?

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Punjenje pametnog telefona neki pretvaraju u pravu znanost, dok drugi mirno uključe mobitel na punjač i zaborave par sati da ga uopće imaju. Ove druge članak neće zanimati, no prvima možemo… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
PROSVJED

Googleovi radnici protiv cenzurirane tražilice za Kinu

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Više od tisuću zaposlenih u američkoj tvrtki Google potpisalo je prosvjedno pismo zbog plana uprave tvrtke o izradi pretraživača koji bi bio u skladu s kineskim pravilima o cenzuri. U… više »

ČESTITAMO

Nokia 7 Plus osvojio nagradu EISA consumer smartphone 2018-2019

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, objavio je kako je Nokia 7 Plus odabran za Consumer Smartphone godine od strane Europske udruge za sliku i zvuk (European Imaging and Sound Association -… više »

NAGRADE

Honor 10 dobio nagradu ‘EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019’

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Honor, mladenački, trendovski i inovativan smartphone e-brand, danas je od udruge European Imaging and Sound Association (EISA) dobio nagradu 'EISA Lifestyle Smartphone 2018 - 2019' za… više »

COOL

Pošaljite mail budućem sebi

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Ovo je jedan od onih eksperimenata koji vas za koju godinu može oduševiti. Ili možda silno preplašiti. Ideja koja se krije iza platforme FutureMe.org jednostavna je. Potrebno je… više »

NOVOSTI

Xiaomi osvaja hrvatsko tržište s 5 novih modela pametnih telefona

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Nakon što je na senzacionalnom globalnom eventu u Madridu predstavio dugo očekivane modele pametnih telefona Mi A2 i Mi A2 Lite, kineski tehnološki div Xiaomi kreće s… više »

BIG BROTHER

Facebook prati - sve i uvijek

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Facebook je postao pravi Big Brother, čak i prema riječima njegovih menadžera - David Baser, direktor za upravljanje proizvodima u objavi na svom blogu priznao je da Facebook prati korisnike… više »

OPREZ!

Policija upozorava na lažne nagradne igre na Facebooku

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Prevare putem interneta postaju sve raznovrsnije što potvrđuje i pojava koju je ovih dana uočila požeško-slavonska policija. Požeško-slavonska policija izvijestila je u… više »

ZAPAMTITE!

3 savjeta za punjenje baterije mobitela

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Postoji nekoliko pravila koja bi mogla pridonijeti duljem trajanju baterije, ali i boljem iskustvu korištenja pametnog telefona. Za početak - nemojte do kraja isprazniti… više »

NOVOSTI

Ostanite povezani gdje god se nalazili uz novi Samsung Galaxy Watch

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Samsung je predstavio novi Samsung Galaxy Watch koji donosi najbolje od Samsung Galaxy ekosustava, s dugotrajnijom baterijom, LTE povezivanjem, opcijama za praćenje životnih navika te… više »

Facebook
COOL

Facebook i Instagram uveli nove mogućnosti

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Facebook i Instagram ponovno su se potrudili ugoditi korisnicima i uveli su nove alate za koje tvrde da će pomoći korisnicima u kontroliranju vremena koje provode na tim… više »

ZANIMLJIVO

Popustljivije prema nacističkim simbolima u igricama

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Računalne igre koje sadrže neustavne simbole poput nacističkih mogle bi ubuduće biti dopuštene, objavilo je njemačko regularno tijelo USK. Odredba njemačkog kaznenog zakona… više »

INVESTICIJA

Samsung ulaže milijarde u nove tehnologije

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Samsung  je najavio u srijedu da će u naredne tri godine uložiti 22 milijarde dolara u najsuvremenije tehnologije, uključujući umjetnu inteligenciju, visokoautomatizirana vozila i… više »