Hi-tech
BRAVO

Huawei omogućio slijepim i slabovidnim osobama da zvukom vide emocije

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Facing Emotions projekt stvoren je kako bi pomaknuo granice mogućnosti umjetne inteligencije. Pitajući se kako može pomoći slijepim i slabovidnim osobama da dožive više, Huawei je… više »

UPS

Tehnološke tvrtke kojima se najmanje vjeruje

objavljeno prije 3 mjeseca

Povjerenje je osnova svakog zdravog odnosa, kako među ljudima, tako i prema tehnološkim tvrtkama čije proizvode koristimo svakodnevno i sve više ovisimo o njima. Ne čudi, stoga,… više »

NOVOSTI

Samsung „A serija” donosi značajke koje nemaju niti Galaxy S modeli

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Naviknuti smo gledati predstavljanja novih značajki Samsung Galaxy pametnih telefona ka „S" predstavnicima klase. Da ne bi ova naša tvrdnja ostala samo puko slovo na papiru… više »

NOVOSTI

Samsung najavio novu generaciju televizora

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Tvrtka Samsung najavila je novu generaciju televizora - The Frame i Serif TV koji će biti predstavljeni na CES 2019, najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu. The… više »

RECENZIJA

LG G7 Fit recenzija

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Na hrvatsko tržište stigao je LG G7 Fit model pametnog telefona srednjeg dometa. Kao takav pripada prepunom i najkonkurentnijem segmentu na tržištu. Mnoge dobre stvari prenesene… više »

NOVOSTI

YouTube dodao 1.75x brzinu prikaza pri verziji za Android

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Svima je već dobro znano kako servis za prikazivanje video-sadržaja popularni YouTube s vremena na vrijeme svoje štovatelje voli iznenaditi pokojim novitetom. Tako i sada mogli… više »

BILI SMO

Xiaomi otvorio prvi hrvatski Mi Store

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Nakon otvorenja u Beču krajem svibnja ove godine, kao i nedavnog otvorenja prvog Xiaomi Store-a u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi, jučer je… više »

FORA :)

Epson i finski muzej u suradnji

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Epson, vodeći svjetski proizvođač projektora 1 , odabrana je marka novootvorenog umjetničkog muzeja Amos Rex u središtu Helsinkija, u kojemu se interaktivne digitalne instalacije… više »

NAJAVE

Philips predstavlja novi 24 inčni monitor

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, najavljuje Philips 241B8QJEB monitor. Ovaj 24- inčni (23.8 cm) Full HD LCD monitor profesionalcima nudi… više »

 Ovo nikako nemojte googlati / ISTOCK/GETTY IMAGES
FORA :)

Najguglaniji pojmovi u Hrvatskoj ove godine

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Najčešće pretraživani pojam u Hrvatskoj i na svijetu na internetskoj tražilici Google ove je godine bilo Svjetsko nogometno prvenstvo, na drugom mjestu hrvatske ljestvice je… više »

NAJAVE

Google+ odlazi u povijest 4 mjeseca prije najavljenog roka

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Opće je poznato da Google+ društvena mreža nije uspjela u natjecanju s Facebookom i Twitterom. Mnogi su korisnici izbrisali profile, ili zaboravili na njeno postojanje. No, to nije… više »

SAVJETI

Proširite horizonte s AOC-ovim idejama za multi - monitore

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Specijalist za monitore AOC nudi širok spektar monitora za različite potrebe i namjene. Mnogi od njih su savršeni za korisnike koji traže maksimalnu produktivnost ili… više »

ANALIZA

OnePlus 6T McLaren: utječe li 10 GB RAM-a na performanse?

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

OnePlus 6T McLaren, strateško izdanje, najbolji je OnePlus uređaj na tržištu u smislu sirovih specifikacija. Dobio je 256 GB interne flash memorije i 10 GB RAM-a. Koliko ova… više »

STVARNO?

Facebook opet ima veliku sigurnosnu rupetinu

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Facebook je pun sigurnosnih propusta, a najnoviji otkriveni omogućio je partnerskim aplikacijama pristup privatnim fotografijama (onima koje su učitane, ali nikad podijeljenje, objavljene u… više »

EHHH...

25 najgorih passworda

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Najgori password na svijetu je, očekivano, dobro znana brojka 123456, dok drugo mjesto zauzima jednako kreativna šifra "password". Ove dvije šifre već pet godina drže svoje… više »