Hi-tech
NOVOSTI

Sharp Android One S3 izgleda kao Apple iPhone 5c

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Sharp je predstavio novi pametan telefon srednjeg raspona - Sharp Android One S3, drugi koji je nastao u suradnji s Googleom, u sklopu partnerskog programa „One". Sharp Android One S3… više »

NAJAVE

Nokia 8 Sirocco mogla bi biti lansirana na MWC 2018

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

HMD Global zaštitio je naziv Nokia 8 Sirocco za model pod brojem TA-1005, koji je prethodno bio povezana s Nokia 9. Uređaj bi se uskoro mogao pojaviti na tržištu. Nokia 8… više »

ISTRAŽIVANJE

Pametni telefoni najčešće se koriste za slanje poruka

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Huawei Consumer Business Grupa je u suradnji s agencijom Ipsos provela zanimljivo istraživanje u 12 različitih zemalja, uključujući i Hrvatsku, kako bi se upoznala s navikama korisnika koje… više »

WOW!

Panasonic ToughPad FZ-G1 tablet košta više od 3000 USD

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Panasonic proširuje svoju ponudu tableta četvrtom generacijom ToughPad FZ-G1 modela koji se može koristiti čak u eksplozivnom okruženju. ToughPad FZ-G1 također zadovoljava zahtjeve… više »

NOVOSTI

ASUS 27. veljače najavljuje ZenFone 5 seriju pametnih telefona

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Među proizvođačima pametnih telefona koji će predstaviti svoje novitete tijekom MWC 2018 je i ASUS. Najavili su konferenciju za medije 27. veljače kada bi trebala biti pokazana Zenfone 5… više »

NOVOSTI

Popis uređaja sa Snapdragonom 845 u 2018.

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Prošle godine Snapdragon 835 mobilna platforma dominirala je među top modelima pametnih telefona, izuzmemo li Samsung, Huawei i Apple koji razvijaju svoje čipsete. Ove godine, u… više »

SPOROVI

Coolpad tužio Xiaomi zbog povrede patenata

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Technology Co. Ltd, podružnica Coolpad Group, podnijela je tužbu protiv Xiaomi zbog povrede patenata. Prema tužbi podnesenoj na People's Intermediate People's Court, provincije Guangdong,… više »

BFS

Pet tehnologija koje će unaprijediti čovječanstvo

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Još jednom je kino Europa bilo premalo za sve znatiželjnike koji su jučer htjeli vidjeti, čuti i osobno se uvjeriti u to što nam bliža budućnost donosi, a čime nas svake godine… više »

Facebook
HMMM

Facebook pokreće centar za kontrolu privatnosti

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Europska unija priprema uvesti stroge norme kako bi se osiguralo da ljudi dobivaju potpunu kontrolu nad svojim privatnim podacima. U svibnju stupa na snagu Opća uredba o zaštiti… više »

NOVOSTI

Nokia 7 Plus sa Snapdragon 660 u Geekbenchu

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Sada je sigurno - Nokia 7 dobiva svoju pojačanu verziju pod nazivom Nokia 7 Plus. Uređaj se pojavio u Geekbench bazi podataka s 4 GB memorije i operativnim sustavom Android 8.0. Nokia 7 Plus… više »

NOVOSTI

Philips monitori na ISE 2018 sajmu

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips monitorsa na ovogodišnjem ISE sajmu (Integrated Systems Europe), najvećem sajmu AV integracije na svijetu koji… više »

BFS

Bug Future Show 2018 - veći i bolji

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Peti, jubilarni Bug Future Show (BFS) 2018, koji počinje u srijedu, 31.siječnja, od 10,30 sati, uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma. Kako i priliči jubilarcima, BFS 2018 će svojim… više »

NOVOSTI

Red Hydrogen One s holografskim zaslonom dolazi na ljeto

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Red Hydrogen One, prvi pametni telefon s holografskim zaslonom, čini se konačno je u završnoj fazi.  Predbilježbe će se  otvoriti "vjerojatno u travnju". Distribucija se… više »

DA?!

Huawei prebacio neke korisničke podatke u Irsku

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Huawei je 23. siječnja 2018., prenio korisničke račune (Huawei ID), HiGame, Teme, sinkronizirane i sigurnosno kopirane fotografije, kontakte i datoteke oblaku iz Mobile Cloud usluge… više »

NOVOSTI

Apple najavio iOS 11.3

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Apple je službeno najavio promjene koje će donijeti iOS 11.3. Radi se o prilično značajnoj nadogradnji koja između ostaloga poboljšava AR i Animojie. Nadamo se da su pored novih… više »