Hi-tech
SMART

Pametne naočale Moverio iz Epsona

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Tvrtka Epson cijeloj Europi predstavlja novu inačicu pametnih naočala Moverio, model BT-35E. Epson je konstruirao nove pametne naočale temeljem informacija prikupljenih od samih korisnika, te… više »

Philips Momentum monitor: Idealan partner igraćih konzola

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Pravo uranjajuće iskustvo igranja video igara teško je postići. U potrazi za najboljim iskustvom igranja, ljubitelji igranja na igraćim konzolama danas se često odlučuju na igranje na… više »

RECENZIJA

Xiaomi Mi Mix 2S recenzija

objavljeno prije 17 dana

Sjećate li se ekstravagantnog Xiaomi Mi Mix pametnog telefona kojim je pokrenut smjer dizajna s uskim okvirima oko zaslona? Na testu imamo treću iteraciju - Mi Mix 2S, koji još uvijek… više »

SAZNAJEMO

Honor AI u mobilnoj fotografiji

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Umjetnost fotografiranja nastaje kada ulovimo pravu svjetlost čiji su rezultat prekrasne fotografije. Dnevna svjetlost dopire do leće kamere bez ikakve kontrole, stoga dobrim poznavanjem… više »

NOVOSTI

AOC najavljuje novu elegantnu V2 seriju monitora

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Specijalist za monitore AOC najavljuje novu seriju monitora V2 predvoÄ‘enu s tri nova modela u veličinama od 21.5, 23.8 i 27 inča. Ovi elegantni i ultra tanki monitori opremljeni su tankim… više »

EVENTI

Tele2 PlayDay event okupio rekordan broj igrača

objavljeno prije 20 dana i 2 sata

Snaga esport scene pokazala se i na nedavno održanom Clash Royale turnir, Tele2 Play day za koji su interes pokazali igrači različitih dobnih skupina, njih preko 500. Gaming organizacija… više »

OVO NIJE ŠALA

Dolazi nam pametan telefon s 9 kamera

objavljeno prije 21 dan i 2 sata

Dvostruke kamere na prednjoj ili stražnjoj strani smartfona postale su priličan standard. Trostruke koje uključuju RGB senzor, jednobojni senzor i telefoto objektiv, pokazao je Huawei s P20… više »

BRRR

Norman je umjetna inteligencija i - psihopat

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Norman je umjetna inteligencija, a da budućnost može biti tmurna svjedoči i njegova sklonost - naime, on/a je prvi AI koja pokazuje znakove psihopatskog ponašanja, objavili su američki… više »

TEHNIKA

Slušalice su opasne za djecu

objavljeno prije 23 dana i 1 sat

Djeca koja slušaju glazbu s prijenosnih uređaja, poput pametnog telefona ili tableta, uz pomoć slušalica mogu biti izložena većem riziku gubitka sluha povezanom s bukom,… više »

ISPROBAJTE

Xiaomi Mi Drop aplikacija postala je hit na Google Play Trgovini

objavljeno prije 24 dana i 2 sata

Trebate li jednu kvalitetnu i jednostavnu mobilnu aplikaciju za prijenos datoteka na vašim Android i PC uređajima? Upravo imamo jednu od tih. Nešto više od šest… više »

OBEĆANJE, LUDOM...

Huawei P9 ostaje bez Oreo nadogradnje

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

U početku, dok se Huawei penjao prema vrhu top proizvođača pametnih telefona, obećali su da će najnovije verzije sustava stizati za mobitele najmanje 2 godine. Očito, bilo je to samo obećanje… više »

AKCIJA

EK protiv opasnih proizvoda u online trgovinama

objavljeno prije 26 dana i 2 sata

Europska komisija potpisala je sporazum sa četiri velike maloprodajne internetske tvrtke u sklopu nastojanja da suzbije pojavu opasnih proizvoda na stranicama europskih online trgovina. U… više »

NEDOSTACI

Xperia XZ1 i XZ2 imaju ozbiljan nedostatak, ali Sony odbija priznati

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Sony je plasirao na tržište Xperia XZ1 model u rujnu prošle godine i Xperia XZ2 u veljači ove godine, ali mnogi vlasnici ovih pametnih telefona nisu sretni kupnjom. Uređaji… više »

COOL

LG ima prvu perilicu rublja s umjetnom inteligencijom

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Tvrtka LG Electronics najavila je perilicu rublja koja je opremljena DeepThinQ tehnologijom umjetne inteligencije. Model nosi oznaku LG Tromm ThinQ F21VBV i može prepoznati glasovne naredbe… više »

NAJAVE

Najavljeni Samsung Galaxy J3 (2018) i Galaxy J7 (2018) s tradicionalnim dizajnom

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Samsung je proširio ponudu modele pametnih telefona na početnoj razini novim Galaxy J3 (2018) i Galaxy J7 (2018). Nisu toliko različiti od prethodnih verzija i zasloni ne prate moderne… više »