Hi-tech
ZLONAMJERNO

Ne odgovarajte na ucjenjivačke poruke

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

Pošto je posljednjih dana zabilježeno više prijava građana koji su putem e-pošte primili ucjenjivačke poruke na osnovu navodnog eksplicitnog sadržaja, MUP je korisnicima… više »

COOL

4 nove mogućnosti u vašem Viberu

objavljeno prije 25 dana i 5 sati

Update aplikacija - u pravilu ga radimo vrlo neredovito i odgađamo trenutak dok ne naiđe neki zgodniji, no prema statistikama updateanja, taj trenutak nikada ne stigne. Time propuštamo… više »

NOVOSTI

Cijene pametnih telefona u Europi rastu zbog Googla?

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Uskoro bi mogli plaćati do 34.87 eura ili 40 dolara više Android uređaje koji će se prodavati na tržištu EU s Google aplikacijama. Koji je razlog ovom poskupljenju uređaja?… više »

RECENZIJA

Huawei Mate 20 lite recenzija

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

Huawei je već daleko od prvog objavljivanja lagane inačice flagship modela s Postscriptom "lite". Tako i nova Mate 20 linija nije iznimka. Prije lansiranja Mate top modela, na tržištu… više »

SAZNAJEMO

AOC partner nadolazećih velikih esport događanja

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

Specijalist za monitore AOC s ponosom najavljuje suradnju s Red Bull Guardiansima i Red Bull Kumiteom - velikim Red Bullovim esport događanjima koja će se održati od 19. do 20. listopada, te… više »

NOVOSTI

Čak 26 posto pametnih telefona ima kućište od obostranog stakla

objavljeno prije 27 dana i 12 sati

Prema izvješću Counterpointa, do kraja 2018. godine 26 posto pametnih telefona na tržištu imat će kućišta s obostranim staklom, do kraja 2019. godine 41 posto,… više »

NOVOSTI

Nokia X7 ili 7.1 Plus sa Snapdragon 710 službeno

objavljeno prije 28 dana i 13 sati

Nokia X7 ili Nokia 7.1 Plus modernog je dizajna u skladu s trendovima za 2018. godinu. Od prethodnog modela Nokia 7 Plus i nedavno objavljenog Nokia 7.1. uređaja razlikuje se većom… više »

NOVOSTI

Philips predstavlja novi 27 inčni monitor

objavljeno prije 29 dana i 9 sati

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, najavljuje potpuno novi Philips 276E8VJSB LCD monitor. Ovaj 27-inčni (68,6 cm) 4K UHD monitor opremljen… više »

NOVOSTI

Honor 8X: pametni telefon najveće vrijednosti za novac u 2018.

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Honor 8X izazvao je oduševljenje na predstavljanju, a nakon par dana slijeganja dojmova može se mirno reći - Honor nastavlja pomicati granice nastojeći ponuditi najveći mogući zaslon… više »

COOL

Palm - legendarni brand se vratio

objavljeno prije 1 mjesec

Palm, nekada vrlo popularni brend predstavio je prije 7 godina svoj posljednji pametni telefon - Palm Pre 3. Pod novim logom i vlasnikom - kineskim TCL, vraća se na tržište. Upravo je… više »

RECENZIJA

Xiaomi Redmi Note 6 Pro recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Borba u pristupačnijem segmentu pametnih telefona je intenzivnija nego ikad. Razina hardvera postaje sve viša i diferencijacije sustava postupno se smanjuju. Xiaomi je među vodećim… više »

ULOVI!

Simpa nije cicija, zato ti nudi GLANC opcije za dijeljenje među prijateljima i rodbinom

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

U Hrvatskoj su društvo i zajednica visoko na listi prioriteta. Istraživanja pokazuju da je zajednički identitet vrlo važan svim generacijama. Identitet i zajedništvo održavaju… više »

GAMING

Fortnite za Android je stigao, evo kako ga instalirati na smartphone

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Fortnite je poharao svijet, tu dileme nema, a da će postati još popularniji je još sigurnije jer je upravo izašla inačica za Android pametne telefone. Za razliku od… više »

BRAVO

Mobilna aplikacija za prevenciju cyberbullyinga

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

S porastom upotrebe interneta sve je češća pojava elektroničkog nasilja (engl. cyberbullying) sa ciljem da se neko dijete povrijedi ili mu… više »

WOW!

Hakeri provalili u 29 milijuna računa na Facebooku

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Hakeri su uspjeli pristupiti informacijama s 29 milijuna Facebook računa kada su nedavno upali u sustav sigurnosti te društvene mreže, rekli su u petak iz Facebooka. Taj je hakerski… više »