Hi-tech
COOL

Palm - legendarni brand se vratio

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Palm, nekada vrlo popularni brend predstavio je prije 7 godina svoj posljednji pametni telefon - Palm Pre 3. Pod novim logom i vlasnikom - kineskim TCL, vraća se na tržište. Upravo je… više »

RECENZIJA

Xiaomi Redmi Note 6 Pro recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Borba u pristupačnijem segmentu pametnih telefona je intenzivnija nego ikad. Razina hardvera postaje sve viša i diferencijacije sustava postupno se smanjuju. Xiaomi je među vodećim… više »

ULOVI!

Simpa nije cicija, zato ti nudi GLANC opcije za dijeljenje među prijateljima i rodbinom

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

U Hrvatskoj su društvo i zajednica visoko na listi prioriteta. Istraživanja pokazuju da je zajednički identitet vrlo važan svim generacijama. Identitet i zajedništvo održavaju… više »

GAMING

Fortnite za Android je stigao, evo kako ga instalirati na smartphone

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Fortnite je poharao svijet, tu dileme nema, a da će postati još popularniji je još sigurnije jer je upravo izašla inačica za Android pametne telefone. Za razliku od… više »

BRAVO

Mobilna aplikacija za prevenciju cyberbullyinga

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

S porastom upotrebe interneta sve je češća pojava elektroničkog nasilja (engl. cyberbullying) sa ciljem da se neko dijete povrijedi ili mu… više »

WOW!

Hakeri provalili u 29 milijuna računa na Facebooku

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Hakeri su uspjeli pristupiti informacijama s 29 milijuna Facebook računa kada su nedavno upali u sustav sigurnosti te društvene mreže, rekli su u petak iz Facebooka. Taj je hakerski… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy A9 - moderan dizajn i četiri kamere

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

I konačno, došao je taj trenutak kada je južnokorejska korporacija Samsung doista predstavila Galaxy A9 pametan telefon zanimljiv u svakom pogledu. Na stražnjoj strani ima čak četiri… više »

RECENZIJA

Samsung Note 9 recenzija – mjesec dana kasnije

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Samsung Note možda nije namijenjena svima, ali ni ne mora biti. Svaka Samsungova linija ima ciljanu skupinu. Note je oduvijek bio usmjeren prema onima koji rade neki kreativni posao ili su… više »

NOVOSTI

Honor 8X predstavljen u Pragu

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Honor 8X - pametni telefon koji kombinira vodeće napredne tehnologije i estetsku formu predstavljen je jučer u Pragu. Inspiriran minimalističkim dizajnom i korištenjem chip-on-film… više »

SJAJNO!

Pametni parking za osobe s invaliditetom u Splitu

objavljeno prije 2 mjeseca

Hrvatski Telekom je s partnerom tvrtkom Mobilisis implementirao rješenje pametni parking za osobe s invaliditetom za Split parking, koje će doprinijeti povećanju… više »

BRAVO

MAKERphone uspio na Kickstarteru za par sati!

objavljeno prije 2 mjeseca

MAKERphone je novi gadget Alberta Gajšaka koji je svojom ručnom konzolom MAKERbuino stigao na stranice gotovo svih svjetskih medija, a kampanja koja je tek krenula… više »

NOVOSTI

Oppo, prvi smartphone s 10 GB RAM-a ipak otkazan?

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Svi znamo da je RAM jedna od glavnih komponenti brzog rada pametnih telefona. Proizvođači polako povećavaju količinu RAM-a Današnjih 8 GB RAM-a nisu standard, ali uskoro nema sumnje da… više »

STVARNO?

Google+ odlazi u povijest?

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Google+, društvena mreža koja je ostala nedorečeni pokušaj konkuriranja Facebooku će se zatvoriti, a uz to će Google postrožiti mjere razmjene podataka nakon što je… više »

NAJAVE

Xiaomi Redmi Note 6 Pro s dvije dvostruke kamere – službeno

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Nakon žestokih curenja i raspakiravanje videa i prije lansiranja, Xiaomi je predstavio Xiaomi Redmi Note 6 Pro. Prvi je pametni telefon kineskog brenda s 4 kamere: dvije na prednjoj strani i… više »

RECENZIJA

Pocophone F1 recenzija

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Pocophone F1 mnogi su recenzenti nahvalili do neba i nazvali ga "flagship killer". Međutim, realno gledajući, Xiaomi ovim modelom ne napada Galaxy S9/S9 +, Honor P20/P20 Pro ili iPhone. Za to… više »