Hi-tech
BROJKE

Prodano 30 milijuna Epsonovih pisača sa spremnicima velike zapremine za tintu

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Seiko Epson Corporation objavljuje da je kumulativna globalna prodaja Epsonovih tintnih pisača sa spremnicima za tintu velike zapremine dostigla 30 milijuna jedinica. Epson je svoje tintne… više »

NOVOSTI

Idealni monitori za sve one koji vole fotografiju

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

19. kolovoza obilježio se Svjetski dan fotografije u znak priznanja velike moći fotografije te kako bi se potaknuo njen pozitivan utjecaj diljem svijeta. No, nije sve samo u jednom danu jer… više »

PREDSTAVLJAMO

Pocophone F1 najpristupačniji smartphone sa Snapdragon 845

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Kako bi postao privlačnija u očima kupaca i osvojio nova tržišta, uključujući SAD, Xiaomi je odlučio stvoriti novi brend Poco na čelu s Alvinom Tse, bivšim direktorom prodaje za… više »

NAJAVE

Google obećao dodati podršku za slušna pomagala Androidu

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Google s danskim proizvođačem GN Hearing trenutno razvija protokol koji dodaje izvornu podršku za slušna pomagala Android sustavu kako bi osobe s invaliditetom mogle čuti glasno… više »

EHHH...

HTC Q2 2018: financijski problemi postaju samo veći

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

HTC je pokazao financijsko izvješće za drugo tromjesečje 2018. godine, koje pokazuje sve manje i manje prihoda. Analitičari predviđaju da ova situacija može dovesti do bankrota. HTC je… više »

YOUR PHONE

Microsoft testira aplikaciju koja kombinira Android i Windows u jedan ekosustav

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Microsoft sve agresivnije potiče korištenje svog operativnog sustava. Ovih dana objavili su testno izdanje aplikacije pod nazivom Your Phone, koja kombinira Android i Windows 10 u… više »

NOVOSTI

Android 9.0. Pie: provjerite je li vaš smartphone na popisu nadogradnji?

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Kao što znate, Android 9 Pie mobilna inačica sustava je objavljena. Hoće li se vaš pametan telefon osladiti novom poslasticom? Android 9.0 Pie već se vrti na Pixel XL/ 2 / 2 XL… više »

TRIKOVI

Google zna kako ubrzati učitavanje web stranica u Chrome

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Stiže Lazy Loading, značajka za Chrome web preglednik koja ubrzava učitavanja mrežnih stranica za 18-35 %, ovisno o vrsti stranice i vezi s internetom. Moderne web stranice postaju sve… više »

NOVOSTI

Camera 9.0 ažuriranje za Nokia smartphone

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, s veseljem objavljuje ažuriranje koje će donijeti poboljšanu funkcionalnost kamere i korisničko iskustvo za Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus i Nokia 6.1… više »

GAMESCOM

NVIDIA RTX platforma donosi Real-Time Ray Tracing i AI u niz blockbuster igara

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Nakon predstavljanja prvih GeForce RTX TM grafičkih kartica, temeljenih na NVIDIA Turing TM arhitekturi, NVIDIA je danas objavila da se veliki broj blockbuster video igara - predvođenih sa… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy Note9 stigao u Hrvatsku

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Za Galaxy Note 9 potražnja je 50 posto veća od prošlogodišnjeg modela. Barem tako izvještavaju trgovci širom svijeta na temelju predbilježbi. Inače, uređaj je… više »

NAJAVE

AOC ekskluzivno predstavlja treću generaciju AGON gejming serije monitora na Gamescom

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Specijalist za monitore AOC predstavit će najnoviji dodatak premium gejming monitorima AGON linije na nadolazećem Gamescom sajmu koji se održava u Kölnu u Njemačkoj. Nova AGON 3 serija… više »

NOVOSTI

NVIDIA donosi real-time ray tracing tehnologiju gamerima diljem svijeta sa GeForce RTX

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

NVIDIA je jučer na Gamescomu predstavila GeForce RTX TM seriju, prve gaming grafičke kartice koje se temelje na novoj NVIDIA Turing TM arhitekturi kao i NVIDIA RTX TM platformi, koja… više »

NOVOSTI

Predstavljene Nokia 6.1 Plus i Nokia 5.1 Plus

objavljeno prije 3 mjeseca

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je predstavio uređaje Nokia 6.1 Plus i Nokia 5.1 Plus obožavateljima na novim tržištima. Ovi pametni telefoni donose popularni dizajn zaslona… više »

COOL

Nvidia danas predstavlja budučnost gaminga, pratite live prenos

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Tvrtka Nvidia danas će kao uvertiru u Gamescom sajam u Koelnu održati GeForce Gaming Celebration event na kome će pokazati šta nas to uzbudljivo čeka u nadolazećem razdoblju kada su u… više »