Hi-tech
NOVOSTI

BlackBerry Athena - prvi pogled

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

TCL radi na razvoju tri pametna telefona pod BlackBerry brendom. Među njima je BlackBerry Athena s fizičkom QWERTY tipkovnicom za koji sada imamo prve visokokvalitetne fotografije. BlackBerry… više »

NOVOSTI

Što je Vivo super HDR s AI tehnologijom?

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Vivo se više ne fokusira samo na selfie kamere u mobilnoj fotografiji. Kineska tvrtka najavila je Super HDR s integriranom umjetnom inteligencijom za preciznije rješavanje… više »

NOVOSTI

Google Fuchsia OS dostupan za testiranje u pregledniku

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Glasine koje već neko vrijeme kruže prostranstvima interneta oko Googleovog razvija novog operativnog sustav Fuchsia OS - pokazale su se točnima. Fuchsia OS platforma se temelji na Meganta… više »

PRIPAZITE

Sigurnosna Android ažuriranja - neki proizvođači pametnih telefona nas obmanjuju

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Istraživački tim Security Research Labs, proučio je firmware 1.200 Android pametnih telefona od 10 različitih proizvođača i sve Google sigurnosne zakrpe sustava izdane tijekom 2017. godine.… više »

NOVOSTI

Doogee Mix 4 ima zaslon gotovo na čitavoj prednjoj strani

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

YouTuber Mrwhosetheboss, dobio je na ruke prototip Doogee Mix 4 pametnog telefona sa zaslonom koji pokriva 97 posto prednjice i bez trendovskog ureza, za mnoge jedna od najružnijih odluka o… više »

ISPROBAJTE!

Google odabrao najbolje aplikacije i igre za proljetne mjesece - Android Excellence

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

U Google Play Trgovini ima više od dva milijuna aplikacija i igara, a svaki dan se dodaje stotine novih. Kako odabrati najbolje, često zna biti problem. Nudi se sve i svašta,… više »

WOW!

Upoznajte Xiaomi Black Shark

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Nakon što je Xiaomi postao djelomični vlasnik Tianjin Jinxing Investment Co., Ltd., tvrtke specijalizirane za OCR rešenja, nastala je nova marka pametnih telefona Black Shark -… više »

COOL

FriendlyPix je Googleova uslugu u stilu Instagrama - možete je isprobati

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Google ima novu pilot uslugu FriendlyPix koja je u suštini potpuno funkcionalna kopija Instagrama. Možete dijeliti fotografije, pratiti ljude i komentirati postove drugih ljudi.… više »

NOVOSTI

Mozilla se hvali razvojem Firefox Reality web preglednika za VR i AR uređaje

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Mozilla Firefox Reality web preglednik će iskoristiti nove standarde kako bi korisnicima omogućio uživanje u igrama i iskustvima bez potrebe za instaliranjem aplikacija prilagođenih za VR i… više »

NOVOSTI

Facebook olakšava promjenu postavki privatnosti

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Facebook je odlučio primijeniti različite mjere kako bi se ponuditi svojim korisnicima lakši nadzor nad postavkama privatnosti. Među prvima je potpuno preuređen izbornik za… više »

ZNATE LI?

Sada možete upotrebljavati GIF animacije na ”Always-On” zaslonu na Galaxy S8/S8+

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Samsung je izbacio značajku Always On Display (AOD) ili uvijek na zaslonu za Galaxy S9 i S9 + modele koja donosi GIF datoteke kao pozadine. Ovih dana stigla je nadogradnja za vlasnike… više »

NOVOSTI

LG G7 ThinQ će se pojaviti 2. svibnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

LG je najavio za 2. svibnja, debi G7 ThinQ flagship modela, u New Yorku. Sljedećeg dana, 3. svibnja, bit će predstavljen u Seoulu, Južna Koreja. Usput - da, službeno su potvrdili da je ime… više »

SAZNAJEMO

Tele2 e-računom štedi vrijeme, čuva okoliš i nagrađuje

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Briga za okoliš, povratak prirodi, provođenje slobodnog vremena s obitelji i ušteda vremena glavna su preokupacija modernog čovjeka. Ubrzani životni tempo ne ostavlja… više »

ANALIZA

Zašto proizvođači Androida kloniraju "Notch", a ne i TrueDepth za Face ID?

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Iako Apple nije prva tvrtka koja je dodala sustav prepoznavanja lica (Face ID) u pametne telefone, ali su prvi koji imaju TrueDepth revolucionarnu tehnologiju za poboljšanje točnosti… više »

SAZNAJEMO

Optima Telekom lansirala jedinstveni DUOiPol paket

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Optima Telekom lansirala je na domaće tržište potpuno novu kategoriju proizvoda naziva DUOiPol paket. Riječ je o duo paketima interneta i telefona koji donose mogućnosti napredne… više »