Hrvatska
PROGNOZA VREMENA

Prognoza za vikend - osvježenje, ali samo nekima

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Prognoza vremena za vikend kaže da će neki dočekati i dugoočekivano osvježenje, no nažalost uz njega će postojati i opasnost od jačeg nevremena, posebice u sjevernim kopnenim predjelima. A… više »

STANJE U PROMETU

Kolone i gužve po cijeloj Hrvatskoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Vrlo je gust promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, a kolone su: na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče zastoji i kolone su dionicom od Zagreba do Bosiljeva, osobito između… više »

OBLJETNICA

Sretan vam Dan domovinske zahvalnosti, dragi naši

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Drugoga dana Oluje, vojno-redarstvene akcije koja je započela 4. kolovoza 1995. godine s ciljem oslobađanja okupiranih teritorija dogodio se simbolično najvažniji uspjeh - oslobođenje… više »

ČASNA OBLJETNICA

Oluja je počela na današnji dan pred 23 godine

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

4. kolovoza 1995. godine počela je vojno-redarstvena operacija Oluja, najveći trijumf hrvatske vojske u Domovinskom ratu. Hrvatska vojska i specijalne policijske jedinice krenule su 4.… više »

STANJE U PROMETU

Stravične gužve - kolona od 27 kilometara pred Sv. Rokom

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A7… više »

ZNATE LI?

Dan nacionalne sućuti - što je to uopće?

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Dan nacionalne sućuti proglasila je Vlada RH povodom smrti Olivera Dragojevića, glazbenika koji se neizbrisivo urezao u sjećanja i srca većine građana Hrvatske i susjednih zemalja, no ako vas… više »

Žene bez partnera okružuju se ljudima s kojima žele graditi prisniju vezu / Pixabay
PROGNOZA VREMENA

Paklene vrućine do kraja tjedna

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Dan je u većini krajeva započeo uz vedrinu te iznadprosječno visoke tempertaure zraka. Tako je u 8 sati na dubrovačkom području izmjeren 31 stupanj, na Hvaru i 32. Na kopnu je malo manje… više »

OPREZ

Toplinski val je stigao, čuvajte se!

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Hrvatsku čekaju sunce i vrućine nakon nekoliko tjedana promjenjivog vremena. Najavljen je dugotrajniji toplinski val, temperature od 35 stupnjeva na Jadranu i vrlo tople noći. Na sjevernom… više »

STANJE U PROMETU

Velike gužve na autocestama

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Stanje u prometu je klasika za ovo doba godine - paklene vrućine, gužve i kolone kamo god krenuli... A1 Zagreb-Split-Ploče vrlo je gust promet između Zagreba i Zadra u oba smjera; pred… više »

1947. - 2018.

Umro je Oliver Dragojević

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Oliver Dragojević, jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača duge i plodne karijere umro je jutros u 5 sati u splitskoj bolnici.  Oliveru je dijagnosticiran rak pluća pred godinu dana i… više »

PROGNOZA VREMENA

Stiže toplinski val, kritično u ponedjeljak i utorak

objavljeno prije 8 mjeseci

Ljeto je očito tu, jer temperature nezadrživo rastu, pa tako i do nas stiže toplinski val koji je poharao sjever Europe. Prognoza za nedjelju kaže da će u većem dijelu zemlje biti sunčano i… više »

STANJE U PROMETU

Kilometarske kolone, kao i obično

objavljeno prije 8 mjeseci

  Vikend i kolone na naplatnim kućicama i graničnim prijelazima idu ruku pod ruku, pa da vidimo što kaže HAK na trenutnu situaciju: srna na autocesti A3 Bregana-Lipovac između… više »

PROGNOZA VREMENA

Nestabilno vrijeme i za vikend

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Prognoza vremena za vikend nije baš sklona onima koji su ga željeli provesti negdje u prirodi, jer se nastavlja nestabilno vrijeme.  Bit će dosta sunčanih sati, ali i povremenih… više »

STANJE U PROMETU

Manje kolone i miran dan na autocestama

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Pojačan je promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče u oba smjera, A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka i na Istarskom ipsilonu u smjeru Slovenije. Na autocestama su česti kraći zastoji u… više »

STANJE U PROMETU

Kolone i zastoji prema moru

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Počeo je jedan od udarnih turističkih vikenda što se odmah odrazilo na stanje na cestama - promet je vrlo gust na većini cesta u smjeru mora, povremeno i u smjeru unutrašnjosti,… više »