Hrvatska
PROGNOZA VREMENA

Pogoršanje vremena na vidiku

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Prognoza vremena neće baš oduševiti ljude - sprema nam se novo pogoršanje vremena, a ako ćemo vjerovati popularnom yr.no, zasut će nas snijeg, i to najjači ove zime. Sa… više »

EH, DA...

Srbija i Hrvatska- omiljeni neprijatelji

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Ako je suditi samo po novinskim naslovima i izjavama političara u Beogradu i Zagrebu, mogao bi se steći dojam kako je nejasno zašto predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uopće putuje u… više »

PROGNOZA VREMENA

Stižu snijeg i minusi, pripremite se!

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Prognoza vremena primjerena je dobu godine - sljedećih ćemo dana imati pravu zimu s obiljem snijega i vrlo niskim temperaturama, tvrde meteorolozi. Ciklona nad sjevernom Italijom idućih sati… više »

PRIČA DANA

Zdravstvo u Hrvatskoj: rješenja ni za lijek

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Roditelji u Hrvatskoj čija djeca trebaju skupe lijekove za rijetke bolesti izazivaju sve više pažnje. Ali, prvenstveno zbog svoje organiziranosti i odlučnosti da nadvladaju sustav koji… više »

EH, DA... :)

Prognoza vremena za vikend nije baš...

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Prognoza vremena za vikend je upravo onakva kakvu možete vidjeti kroz prozor - loša. Subota kaže da će biti pretežno oblačno u untrašnjosti. Slabih oborina bit će ponajprije u… više »

INFORMACIJE

Novi način naplate participacije

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) priopćio je, pojašnjavajući neke nedoumice oko plaćanja participacije kod posjeta liječniku, da djeca do 18. godine života, te osigurane… više »

STANJE U PROMETU

Snijeg i ledena kiša prerezali Hrvatsku

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Prestanak je zimskih uvjeta na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2, A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Brezničkog Huma te na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje kao i na… više »

PROGNOZA VREMENA

Zima još ne odlazi, pripremite se

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Zimski uvjeti potrajat će još sigurno tjedan dana, možda i dulje, pa se tome valja prilagoditi. Ipak, vrijeme će se u nedjelju smiriti pa je slab snijeg moguć još samo… više »

STANJE U PROMETU

Zametene ceste otežavaju promet

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Zimski su uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru, Lici, središnjoj Hrvatskoj, uključujući dionice autocesta A1 između Bosiljeva 2 i Maslenice, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i… više »

PROGNOZA VREMENA

Prognoza vremena za vikend - stiže prava zima

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Prognoza vremena za vikend govori nam sljedeće: proljetno vrijeme u čudno doba godine izgleda prestaje - sunce će ponegdje već do petka navečer, te osobito u subotu zamijenit će onaj pravi… više »

PROGNOZA VREMENA

Snijeg ipak stiže?

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Prognoza vremena dovoljno nas je puta prevarila ove "zime", tako da sve ovo treba uzeti sa zrncem soli, no za sada je sigurno da će razmjerno toplo i stabilno vrijeme u većini… više »

ETO...

Sport se ipak ne vrti samo oko novca

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Hrvatski sport diči se posljednjih dana činjenicom pune isplate zatraženih javnih sredstava krovnim organizacijama: Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO), Hrvatskom paraolimpijskom odboru,… više »

OPREZ!

HAKOM upozorava na prevare s određenih brojeva telefona

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Zabilježen je novi pokušaj zlouporabe elektroničkih komunikacija i prevare korisnika putem telefona, a isti je spriječen u najkraćem mogućem roku, priopćili su iz HAKOM-a. Radi se… više »

KATASTROFA

Korupcija uništava Hrvatsku, ali borba protiv nje ne postoji

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Kad se građane pita, korupcija je hrvatski problem broj jedan, ali borba protiv nje nikako da zaživi. Štoviše, stručnjaci s kojima smo razgovarali za Deutsche Welle uvjereni su… više »

REALNOST

Zakon pogoduje velikima, mali propadaju

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Dodjela državnog poljoprivrednog zemljišta privatnim zakupcima ponovno uzburkava duhove u Hrvatskoj. Ovom prilikom, s početka godine, povod je novi Zakon o poljoprivredi - legislativni… više »