Kazalište
PREDSTAVE

Dim, decibeli i revolucija na repertoaru ZKM-a

objavljeno prije 4 godine

Zagrebačka publika ponovno ima priliku pogledati predstavu A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? umjetničkog kolektiva Montažstroj. Ova predstava koja ujedinjuje elektronsku glazbu i frenetični ples,… više »

PREDSTAVE

Što sve (ne)radimo kad ostanemo Sami u kući

objavljeno prije 4 godine

Tako nekako bi mogli najjednostavnije opisati situaciju kada djeca ostanu sama kod kuće. Dječja mašta sve može, i nema joj kraja. O tome u svojoj najnovijoj predstavi "Sami u… više »

PREDSTAVE

HaHa2O ove subote u Tvornici lutaka

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Tvornica lutaka opet uveseljava mlade sjajnom predstavom HaHa20 koja je na rasporedu ove subote, 28. ožujka u 11 sati, a cijena ulaznice je 30 kuna. Tvornica lutaka je bivše kino Grič,… više »

PREDSTAVE

Sami u kući ove subote u Griču

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Najnovija predstava Tvornice lutaka "Sami u kući", autora i redatelja Staše Zurovca na rasporedu je 21. ožujka na Sceni Grič ( Jurišićeva 6) u 11 sati.… više »

PREMIJERA

Made in Hrvatska u kazalištu Kerempuh

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Made in Hrvatska, novi autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić doživjet će svoju praizvedbu 21. ožujka u 20 sati, što je ujedno prva praizvedba Satiričkog kazališta… više »

PREDSTAVE

Revolucija & Stoka ponovno u ZKM-u

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Predstava A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO? umjetničkog kolektiva Montažstroj vraća se na pozornicu Zagrebačkog kazališta mladih. Nakon premijernih izvedbi u siječnju, za koje su ulaznice… više »

PREMIJERA

COPI - Teškoće s izražavanjem u Teatru &TD

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Hrvatska praizvedba drame Teškoće s izražavanjem kontroverznog argentinskog autora Raula Damontea Batane - Copija, održat će se 09. veljače u Teatru &TD s početkom u 20 sati.… više »

NAJAVE

Uskoro premijera predstave „Emil i detektivi“ u ZEKAEMu

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Premijera predstave „Emil i detektivi" nastala po romanu Ericha Kästnera, u adaptaciji, režiji,scenografiji i oblikovanju videa Milana Trenca, bit će u u subotu, 7. veljače na… više »

COOL

Ekskluzivna premijera Montažstrojeve predstave

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Umjetnički kolektiv Montažstroj je u utorak, 13. siječnja 2015. godine, u Zagrebačkom kazalištu mladih održao konferenciju za medije povodom hrvatske premijere predstave "A gdje je… više »

PREMIJERA

Predstava "A GDJE JE REVOLUCIJA, STOKO?" u ZKM-u 15. siječnja

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Umjetnički kolektiv Montažstroj već četvrt stoljeća upire prstom u goruće probleme naše zajedničke svakodnevnice. Obilježavanje 25. godišnjice ustrajnog djelovanja Montažstroj… više »

GODIŠNJICA

MONTAЖ$TROJ 2.5

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Montažstroj je 22. prosinca 2014. godine navršio 25 godina a kao centralni događaj obilježavanja četvrt stoljeća djelovanja ovog umjetničkog kolektiva održan je skup „A… više »

PREZENTACIJA

Industrial punk Kabaret Tamne Zvijezde u Teatru&TD

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Javna prezentacija 21. i 22. prosinca 2014. prva je faza u razvoju Kabareta Tamne Zvijezde, novog multidisciplinarnog projekta nehijerarhijski strukturirane grupe autora -… više »

SJAJNO!

Kreativa fest u Maloj sceni

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Kreativa Fest - Festival kreativnosti, pjesme&plesa održava se u srijedu, 10.12. u 19h u Kazalištu Mala scena povodom obilježavanja Svjetskog dana osoba smanjenih sposobnosti u… više »

SVEČANOST

Dobitnici Teatar.hr Nagrada publike

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Treća dodjela Teatar.hr Nagrada publike, jedine regionalne nagrade za izvedbene umjetnosti  o kojoj odlučuju isključivo gledatelji, zbila se u petak navečer u zagrebačkoj Tvornici… više »

SVAŠTA

Oliver Frljić i skandaliziranje javnosti

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Jedanaest godina nakon što je Mani Gotovac, sa Severinom kao glavnom glumicom u predstavi "Karolina riječka", izazvala dotad neviđene polemike, Oliver Frljić kao novi intendant… više »