Kultura nema prethodne stranice
NAJAVE

Besplatni program društvenog centra BEK

objavljeno prije 5 sati i 11 minuta

BEK kolektiv je zajednica u Zagrebu, nastala iz Hrana a ne oružje kolektiva sa ciljem izgradnje platforme za suradnju dostupne svima, neovisno o njihovom socijalnom i financijskom statusu.… više »

KINO PROGRAM

Tjedan u kinu Kinoteka uz Robbyja Müllera

objavljeno prije 5 sati i 41 minutu

U kinu Kinoteka ovaj tjedan gledamo opus Robbyja Müllera (1940. - 2018.), nizozemskog direktora fotografije koji je dao snažan doprinos estetikama nekih od najznačajnijih filmskih autora… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 7 sati i 12 minuta

Močvara (19h) Večer mladih zagrebačkih alternativaca: Magnar i HNDSŠ Route 66 (21h) BeHaVe Hangout bar (22h) Škvadra x Cura i Dečko @mondayhangout više »

NAJAVE

IAMDDB stiže na Sea Star

objavljeno prije 1 dan

Nova zvijezda na RnB nebu zove se IAMDDB i munjevitom brzinom osvaja Europu, a na njenoj osvajačkoj putanji označene su lokacije poput jednog od najlegendarnijih svjetskih klubova, berlinskog… više »

NAJAVE

Mnogi Drugi vas pozivaju na novo izdanje #freegiga

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

U svibanjskom izdanju #freegiga, u srijedu 17. travnja na besplatan koncert pozivaju vas Mnogi Drugi sa arsenalom akustičnih gitara, melodičnim vokalom i super dinamičnom ritam sekcijom, sve… više »

IZLOŽBE

Peščenica-Žitnjak - od intimnih kutaka do raširenih okvira u galeriji Modulor

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor otvara svoja vrata u utorak, 26. ožujka 2019. u 19 sati izložbi Peščenica-Žitnjak - od intimnih kutaka do… više »

NAJAVE

Courtney Barnett u Zagrebu

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Courtney Barnett, jedno od najznačajnijih svjetskih imena indie rock glazbe posljednjih pet godina, premijerno dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak 21. svibnja. Courtney Barnett -… više »

NAJAVE

Na vodi u Dokukinu KIC

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Dokumentarac Gorana Devića Na vodi ovaj vikend stiže u zagrebačko Dokukino KIC, a krajem ožujka odnosno početkom travnja prikazivat će se u kinima Europa i… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – slikar Tihomir Čulić

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Tihomir Čulić, slikar i suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor je vrlo specifičnog rukopisa i kompleksnog opusa. Gospodine Čulić, ostvarili ste vrlo zanimljivi, svjež ciklus… više »

INMUSIC 2019

Johnny Marr novi je headliner OTP world stagea

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Johnny Marr je u svojoj bogatoj karijeri surađivao s najvećim svjetskim glazbenim imenima poput Oasisa i Bryana Ferryja, a njegovi snažni gitarski riffovi zaslužni su za proboj The… više »

INMUSIC 2019

INmusic breakthrough 2019. - Zasviraj na glavnoj pozornici INmusic festivala #14

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Imaš bend i želiš svirati na INmusic festivalu #14? Prijavi se na natječaj INmusic breakthrough 2019. i upravo tvoj bend može iskoristiti ovu sjajnu priliku i zasvirati na… više »

IZLOŽBE

Imaginacije Krešimira Ivića u Galeriji Doma Specijalne policije u Zagrebu

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Krešimir Ivić, akademski slikar iz Zagreba i suvremeni hrvatski likovni umjetnik niz je ciklusa kreirao u kontinuiranom radu, većinom ulja i akrili na platnu ili na papiru većega… više »

NAJAVE

A Weekend Block Party - sadržaji uz glazbu

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Još nas tjedan dana dijeli od A Weekend Block Partyja, zagrebačkog festivala pod otvorenim nebom, koji se vraća u dvorište The Garden Breweryja na Žitnjaku, od 28. do 31.… više »

FESTIVALI

Simultana projekcija i online videoteka za petu godinu KineDoka

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

U ponedjeljak, 25. ožujka, točno u 18 i 30, u sedam europskih gradova i pet država, održat će se simultana projekcija filma „Svaki zid su vrata" autorice Elitze Gueorguieve koja… više »

NAGRADE

Najveća imena hrvatske glazbene scene nastupit će na ovogodišnjoj svečanoj dodjeli Porina u Rijeci

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Do završne dodjele najprestižnije hrvatske glazbene nagrade ostalo je još deset dana, a uskoro će započeti i pripreme u dvorani Centra Zamet gdje će se u… više »