Kultura nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 37 minuta i 52 sekunde

Zrinjevac (19h) Zagrebački solisti i Marko Tolja Harat's pub (21h) Oktoberfest u Haratu Route 66 (20h) Pozdrav novom valu Hangout bar (21h) Karaoke u Hangoutu Močvara (21h, 25 kn)… više »

NAJAVE

Slow Motion Suicide zatvara Vintage ljetni vrt

objavljeno prije 16 sati i 5 minuta

Jesen u Zagreb donosi Slow Motion Suicide uz lagani nalet vjetra na kojem ka iščeznuću odlebdiše listovi žuti, crveni, smeđi i plavi. Ne propustite uloviti što vam… više »

NAJAVE

Jesenski ciklus radionica zapadnoafričkih ritmova

objavljeno prije 21 sat i 38 minuta

Radionica zapadnoafričkih ritmova održava se u Zagrebu punih devet godina zaredom i jedinstvena je prilika za susret s afričkom muzikom koja je temeljena na ritmu. Ostalo je još… više »

OSVRT

SILENCE, izbor iz opusa slikara Lukše Obradovića

objavljeno prije 23 sata i 6 minuta

Lukša Obradović, slikar i suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor složenog i obimnog opusa, ovih se dana iznova predstavlja samostalnom izložbom Silence u Dubrovniku, u prostorima… više »

NAJAVE

Drugi način 29. rujna u klubu Sax!

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Drugi način, poznati zagrebački rock bend tijekom više od 40 godina postojanja i tisuće koncerata održanih diljem regije stekao je kultni status i danas proživljavaju svoju drugu… više »

NAJAVE

Brkovi u Dirty Old Shopu

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

U susret zagrebačkom koncertu u Domu sportova i velikoj promociji albuma «Hormon sreće» grupa Brkovi družiti će se s fanovima u četvrtak 27. rujna od 18 sati u zagrebačkom Dirty… više »

KINO PROGRAM

Još jedan tjedan Spikea Leeja u Kinu Kinoteka

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Kino Kinoteka i ovaj tjedan nastavlja s prikazivanjem filmova iz opusa Spikea Leeja, kontroverznog i beskompromisnog američkog redatelja prepoznatljiva stila čiji su filmovi obilježili… više »

NAJAVE

Dobitnik nagrade Grammy pijanist Daniil Trifonov uskoro u Lisinskom

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Daniil Trifonov trenutačno je jedan od najtraženijih i najpopularnijih svjetskih pijanista. Uskoro će biti objavljen njegov novi album, a pred njim je i gust raspored rasprodanih… više »

INTERVJU

Željko Bubalo izlaže u galeriji Kraluš u Svetom Ivanu Zelini

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Željko Bubalo, slikar i suvremeni hrvatski likovni umjetnik autor je kompleksnog opusa, djela mu se nalaze u brojnim galerijama i muzejima. Ovih je dana otvorio novu samostalnu izložbu OČI… više »

PRIJAVITE SE

Filmske radionice 54+ u kinu Europa

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Kino Europa u sklopu svojih filmskih programa pokreće projekt "Filmski kritičari 54+", namijenjen osobama starijima od 54 godine koji vole film i žele sudjelovati na radionici filmske kritike… više »

OSVRT

Hommage slikara Mladena Žunjića hrvatskoj legendi Ivi Šebalju

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Vrlo često, suvremeni umjetnici posvećuju dio svojeg opusa osobi ili djelu pojedinog umjetnika koji je na svoj izniman način utjecao na njih, imao za njihovo djelovanje posebno značenje,pa je… više »

NAJAVE

Repetitor na zagrebačkoj turneji

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Izvanserijski beogradski garažni-postpunk-noise trio Repetitor održat će trodnevnu zagrebačku turneju na kojoj će u tri dana zajedno sa svojim fanovima napraviti kaos u tri kluba - 18.… više »

NAJAVE

Svoga tijela gospodar - 10. memorijalni koncert za Tunu 28. rujna u Vintage Industrialu

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

U zagrebačkom Vintage Industrial Baru 28. rujna održat će se 10. memorijalni koncert "Svoga tijela gospodar" u čast Antunu Krajinoviću Tuni (1978.-2009.), prerano preminulom pjevaču,… više »

NAJAVE

CCR Tribute vraća se večeras u Savsku 160

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

U subotu 22. rujna vraća nam se odličan Creedence Clearwater Revival Tribute iz susjedne Mađarske, koji slove za najbolji europski CCR Tribute. Creedence Clearwater Revival ili jednostavno… više »

NAJAVE

Anđelo Jurkas - razgovor i premijerno prikazivanje sirovog film u nastajanju s tematikom djece u odgojnim domovima

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

U nedjelju 23. rujna ulovi ekskluzivnu premijeru dokumentarnog filma u nastanku, sirovih nemontiranih materijala. Pogledajte sirovu projekciju Anđela Jurkasa 'Sutra ću biti', koji govori o… više »