Kultura

BillyBio i All Hail The Yeti - Specijalni gosti na turneji grupe Life of Agony

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

BillyBio, solo projekt Billyja Graziadeia, nekadašnjeg člana Biohazarda i Powerfloa, i grupa All Hail The Yeti nastupit će kao specijalni gosti na europskoj turneji Life Of Agony koja… više »

NAJAVE

22 prije Leprousa i Agent Fresca u klubu Močvara

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Norveška prog rock četvorka 22 nastupit će uz Leprous i Agent Fresca u zagrebačkom klubu Močvara 14. rujna. Opisani kao jedan od najuzbudljivijih i najintrigantnijih norveških… više »

NAJAVE

Hanibal Salvaro u Heidelbergu

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Hanibal Salvaro, naš proslavljeni keramičar izlaže uz još četrdeset članova IAC (Međunarodne akademije za keramiku u Ženevi) u svjetski poznatoj galeriji keramike Marianne… više »

FESTIVALI

Kompletiran line up Sea Dance Festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Plejadi kultnih imena, hitmakera i izvođača svjetske i regionalne glazbene scene na ovogodišnjem petom jubilarnom Sea Dance festivalu pridružit će se i bend čije je ime neraskidivo… više »

1932. 2018.

Umrla Vesna Krmpotić

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Vesna Krmpotić, poznata književnica i prevoditeljica umrla je u 87. godini u Beogradu. Prozna spisateljica, pjesnikinja i prevoditeljica Vesna Krmpotić rođena je 1932. u… više »

NAJAVE

Numb.er prije A Place To Bury Strangers u Močvari

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Grupa Numb.er nastupit će prije A Place To Bury Strangers u zagrebačkom klubu Močvara 8. rujna. Numb.er dolaze iz Los Angelesa i djelo su mladog fotografa i vizualnog umjetnika Jeffa… više »

CHANGER

Otkrijte kako se Šibenik mijenja ovoga ljeta

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Već je dobro znana činjenica da se i ove godine od 23. do 26. kolovoza u Šibeniku održava festival multimedije, besplatnih edukacija i odličnog glazbenog programa, Changer. Bio je to… više »

NAJAVE

Irena Žilić najavljuje turneju po Velikoj Britaniji s bendom Morcheeba

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Irena Žilić, cijenjena domaća kantautorica u listopadu ove godine kreće na kratku turneju po Velikoj Britaniji kao support sjajnom bendu Morcheeba. Bend je najavio četiri datuma u Britaniji u… više »

KINO PROGRAM

U moru filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac novi filmski hitovi

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Ljetna pozornica Tuškanac i ovoga tjedna svojim programom U prvom redu do mora filmova donosi najnovije filmske naslove. Tako od utorka do subote u večernjim terminima u… više »

INTERVJU

Razgovor s Vitoldom Koširom, glazbenikom vrlo popularnog sastava CRY BABIES

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Gospodine Košir, Vaš sastav, sastav u kome svirate, CRY BABIES,o kome se u posljednje vrijeme dosta govori, traje, živi, djeluje dugo. CRY BABIES vec 20 godina žestokim… više »

16. LFF

Počinje 16. Liburnija Film Festival

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Sljedećih pet dana Liburnija će biti posvećena hrvatskom dokumentarnom filmu. U ponedjeljak, u 20:30, na maloj Ljetnoj pozornici Opatija počinje 16. Liburnia Film Festival, najstariji… više »

FORA :)

Dubioza Kolektiv velikim koncertom u Splitu zatvorila drugi Aj Cha festival!

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Jedan od najpoznatijih regionalnih bendova, Dubioza Kolektiv, u subotu navečer je velikim koncertom na Starom Hajdukovom igralištu u Splitu zatvorio drugi Aj Cha festival posvećen… više »

RECENZIJA KNJIGE

Volite Nesboa i Stephena Kinga? Onda će vas roman „Srž zla“ oduševiti!

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Ako ste u potrazi za trilerom koji će vas odvesti u daleke i mračne kuteve, onda je roman „Srž zla" pravi izbor za vas. Povezuje ga se s djelima Nesboa i Stephana Kinga, što… više »

IZLOŽBE

Hanibal Salvaro izlaže u Varaždinu

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Hanibal Salvaro, hrvatski likovni umjetnik,keramičar svjetskoga glasa, organizator brojnih događanja i susreta, čovjek koji je uzdigao keramiku od uporabnog, zgodnog i lijepog predmeta u… više »

NOVOSTI

Znate li tko pjeva pjesmu "Bad Boys"?

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

"Zločesti dečki reggaea", grupa Inner Circle, stiže na šibenski Changer festival krajem kolovoza, a da su jedan od najboljih glazbenih izbora ove godine dokazuju njihovi bezvremenski… više »